Hľadáte originálny darček? A s atraktívnou zľavou?
Autor(ka) : Eva
Dátum a čas : 9.12.2010 00:00
Kategória : Štýl
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Adrenalínové Zážitky? Značkové parfémy? Revolučné procedúry na chudnutie? Wellness relaxačné pobyty? Luxusné kozmetické služby? Sexi značkové oblečenie? Jazykové a tanečné kurzy? Romantické výlety?

Adrenalínové Zážitky?

Značkové parfémy?

Revolučné procedúry na chudnutie?

Wellness relaxačné pobyty?

Luxusné kozmetické služby?

Sexi značkové oblečenie?

Jazykové a tanečné kurzy?

Romantické výlety?

 

Tieto vychytávky a ešte oveľa viac pre vás pripravil obľúbený internetový portál ShopCity.sk, prostredníctvom ktorého nakupuje už viac ako 10.000 Slovákov.

A viete, prečo je taký obľúbený? Pretože na Shopcity.sk každý deň nájdete tie najlepšie služby vo vašom meste so zľavami až do 90%!

 

 

 

Čo dnes nájdete na ShopCity?
Nezabudnuteľný romantický pobyt pre dvojicu na zámku a kaštieli v Tatrách so zľavou až 50%, darčekový poukaz so zľavou 30% na adrenalínové zážitky podľa vlastného výberu – škola šmyku, jazda vo formule, tandemový zoskok padákom, jazda na offroade a štvorkolke, vyhliadkový let alebo svetová novinka airboard, revolúcia v chudnutí – neinvazívna liposukcia so zľavou až 61% v 3 mestách Bratislava, Košice, Martin, vyhliadkový let balónom v Košiciach a Prešove s 50% zľavou, darčekový poukaz na ručné čistenie auta v Bratislave so zľavou 53%, detoxikačné náplaste so zľavou až 50%, exkluzívne predĺženie a zhustenie mihalníc s 50% zľavou v Košiciach, profesionálne bielenie zubov so 43% zľavou v Žiline, špeciálna zoštíhľovacia metóda Body Wrap so 40% zľavou v Nitre a čarovný pobyt pre dvojicu v Štiavnických vrchoch so zľavou až 51%.

 

Viete, čo je na tom najlepšie?

Že pri nákupoch na ShopCity si môžete vychutnať tie najlepšie vychytené bary a reštaurácie vo vašom meste so zľavami až  90%! Práve teraz plzenské pivo za neuveriteľných 10 centov v Košiciach, pravú varenú čokoládu za 99 centov v Nitre, francúzske palacinky za 90 centov v Banskej Bystrici, obľúbené latte macchiato za 30 centov v Prešove a talianske špeciality v reštaurácii v Bratislave s 50% zľavou!

 

Nezmeškajte žiadnu vychytávku

Ak nechcete zmeškať žiadnu vychytávku vo vašom meste, prihláste sa k odberu formou emailu alebo sa pridajte k fanúšikom ShopCity na facebooku.

 

Tie najlepšie originálne darčeky so zľavami až do 90% nájdete na www.ShopCity.sk!

 

 



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.