V IKEA SA CENY NEZVÝŠIA ANI PO ZMENE DPH OD 1. JANUÁRA 2011
Autor(ka) : Zuzana
Dátum a čas : 30.12.2010 00:00
Kategória : Koktail
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Spoločnosť IKEA každoročne sľubuje, že od distribúcie katalógu IKEA v auguste až do augusta ďalšieho roka svoje ceny nezmení. Robíme všetko preto, aby sme tento sľub splnili. (Ak sa ceny náhodou zmenia, tak iba smerom nadol.)

Spoločnosť IKEA každoročne sľubuje, že od distribúcie katalógu IKEA v auguste až do augusta ďalšieho roka svoje ceny nezmení. Robíme všetko preto, aby sme tento sľub splnili. (Ak sa ceny náhodou zmenia, tak iba smerom nadol.)

 

Svoj sľub zákazníkom dodržíme a ceny výrobkov z katalógu nezmeníme i napriek tomu, že na Slovensku dôjde k dočasnému zvýšeniu DPH.

 

Obchodnou myšlienkou IKEA je ponúkať široký sortiment dobre navrhnutých a funkčných výrobkov za také nízke ceny, aby si ich mohlo dovoliť čo najviac ľudí. Za posledné roky sme znížili ceny našich výrobkov o viac ako 20%, a teraz navyše do cien nepremietneme ani zvýšenie DPH. Chceme byť totiž pre našich zákazníkov spoľahlivým partnerom pre lepšie bývanie, chceme im dať možnosť zariadiť si svoj domov podľa vlastných potrieb a predstáv. A to za dostupné ceny.

 

(Od 1. januára 2011 sa na Slovensku zvýši daň z pridanej hodnoty (DPH) z 19% sadzby na 20%. Dočasnú zmenu DPH schválil Parlament Slovenskej republiky. Zvýšenie DPH sa dotkne všetkých maloobchodných predajcov vrátane IKEA.)

 



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.