Nová z radu štýlových žuvačiek - melónová žuvačka 5 Turbulence
Autor(ka) : Monika
Dátum a čas : 20.12.2010 00:00
Kategória : Koktail
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Po dvoch osviežujúcich príchutiach COBALT a ELECTRO, prichádza značka 5 s ďalšou novinkou. Žuvačka 5 TURBULENCE má šťavnatú chuť vodového melónu a povzbudí zmysly na dlhý čas.

Po dvoch osviežujúcich príchutiach COBALT a ELECTRO, prichádza značka 5 s ďalšou novinkou. Žuvačka 5 TURBULENCE má šťavnatú chuť vodového melónu a povzbudí zmysly na dlhý čas.

 

Novinka 5 TURBULENCE je šťavnatá melónová žuvačka ukrytá v elegantnej čiernej škatuľke. Ponúka dlhotrvajúcu chuť melónu, ktorá poteší na jazyku a povzbudí zmysly. Dizajn žuvačiek v kombinácií elegantnej čiernej a ostro červenej farby pôsobí ako ideálny módny doplnok do spoločnosti.

 

Okrem špeciálnej farebnej kombinácie a dlhotrvajúcej chuti sú žuvačky 5 typické svojou škatuľkou s výraznou minimalistickou grafikou a úplne novým spôsobom zatvárania. Žuvačky čerpajú inšpiráciu z piatich ľudských zmyslov, ktoré možno ľahko žuvaním povzbudiť.

 

Svoj štýl žuvačky 5 TURBULENCE potvrdzujú aj netradičným balením v plátkovej forme. Každá škatuľka obsahuje 12 plátkov žuvačiek samostatne balených v ohnivo červenom papieriku.


©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.