DAVIDOFF Café - Exkluzívna káva najvyššej kvality prichádza v novom balení
Autor(ka) : Gabika
Dátum a čas : 11.4.2011 00:00
Kategória : Koktail
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Vynikajúca káva je viac ako len nápoj – vyjadruje postoj k životu. Pre skutočných milovníkov je prvotriednym kulinárskym zážitkom tá káva, ktorá vnáša kúsok luxusu a pôžitku do každodennej rutiny. Davidoff Café predstavuje svet vôní, chutí a zmyslových pôžitkov pre ozajstných znalcov s vyberaným vkusom, ktorí hľadajú v živote to najlepšie – a skutočnú kvalitu tiež dokážu vychutnať. Tak, ako to ovládal známy svetobežník, estét a milovník luxusu, Zino Davidoff: „Vedieť si vychutnať kvalitu, znamená vedieť si vychutnať život“. Davidoff Café ponúka dokonalú kávu na každú príležitosť – potešenie v súkromí domova aj štýlový darček.

Vynikajúca káva je viac ako len nápoj – vyjadruje postoj k životu. Pre skutočných milovníkov je prvotriednym kulinárskym zážitkom tá káva, ktorá vnáša kúsok luxusu a pôžitku do každodennej rutiny. Davidoff Café predstavuje svet vôní, chutí a zmyslových pôžitkov pre ozajstných znalcov s vyberaným vkusom, ktorí hľadajú v živote to najlepšie – a skutočnú kvalitu tiež dokážu vychutnať. Tak, ako to ovládal známy svetobežník, estét a milovník luxusu, Zino Davidoff: „Vedieť si vychutnať kvalitu, znamená vedieť si vychutnať život“. Davidoff Café ponúka dokonalú kávu na každú príležitosť – potešenie v súkromí domova aj štýlový darček.

Jedinečná chuť vytvorená vďaka vysokokvalitnému spracovaniu vyberaných kávových zŕn, individuálne balenie a elegantný dizajn odlišujú značku Davidoff Café. Od apríla 2011 zvýrazní jedinečnosť tejto kávy aj vynovený dizajn balenia. „Tí, ktorí si radi vychutnávajú kávu Davidoff Café, stelesňujú životný štýl a exkluzivitu, odrážajúcu sa aj v nových obaloch kávy „Rich Aroma“, „Fine Aroma“ a čerstvej novinky „Espresso 57“, hovorí Steffen Saemann, marketingový riaditeľ spoločnosti Tchibo Slovensko.

Strieborné logo na čiernom pozadí v kombinácií so slovami „Grande Cuvée“ odráža exkluzívny labužnícky svet Davidoff Café. Dizajn je jedinečný vďaka svojej nadčasovej elegancii, tak príznačnej pre značku Davidoff Café. „Zamatový vzhľad pozadia a strieborné písmená, ako aj štýlová vizualizácia názvu a špeciálne charakteristiky ako „The coffee Sommelier´s Masterpiece (Majstrovské dielo kávového someliéra) či „Grande Cuvée“ budia túžbu po ultimatívnom zážitku vychutnávania kávy“, vysvetľuje ďalej S. Saemann.

 

Farby obalov jednotlivých druhov kávy Davidoff Café vychádzajú z chuťového profilu príslušnej kávy. Svetlobéžová pre jemnú „Fine Aroma“, tmavočervená pre „Rich Aroma“, kávu s plnou chuťou. Novinka s výraznou arómou „Espresso 57“ je zase tmavohnedá.

 

Jednotlivé farby sa navzájom dokonale vizuálne dopĺňajú a aj vďaka nim si Davidoff Café nikdy nepomýlite. Krabicové balenie a výnimočný tvar sklenenej nádoby instantnej kávy Davidoff Café, zostávajú nezmenené – vysokokvalitné a originálne v segmente káv.

 

Nový dizajn obalov kávy Davidoff Café

 

 

Davidoff Café ponúka rôznorodé portfólio svojich produktov na uspokojenie individuálnych chuťových preferencií. Davidoff Café Rich Aroma presvedčí svojou intenzitou, plnou chuťou a korenistou aciditou, zatiaľ čo elegantný, mierne kyslý profil pre jemné potešenie charakterizuje Davidoff Café Fine Aroma. Novinkou v zostave exkluzívnych káv Davidoff Café je Espresso 57, delikátne svojou intenzívnou chuťou a jemným nádychom čokolády. Celý sortiment káv Davidoff Café nájdete v predaji v širokej sieti obchodov na Slovensku.

 



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.