PRE SPRÁVNU HLADINU „DOBRÉHO“ CHOLESTEROLU, NA ZDRAVÉ SRDCE A CIEVY
Autor(ka) : Eva
Dátum a čas : 30.6.2011 00:00
Kategória : Zdravie
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Olej z rýb žijúcich v studených arktických moriach obsahuje veľké množstvo omega-3 nenasýtených mastných kyselín - kyselinu eikozapentaenovú (EPA) a kyselinu dokozahexaénovú (DHA). Práve omega-3 nenasýtené mastné kyseliny EPA a DHA s dlhým reťazcom pomáhajú zachovať správnu hladinu „dobrého“ cholesterolu (HDL) a udržujú srdce a krvné cievy zdravé. DHA je potrebná pre normálnu funkciu mozgu, prispieva k vitalite mysle a podporuje zrakové funkcie.

Olej z rýb žijúcich v studených arktických moriach obsahuje veľké množstvo omega-3 nenasýtených mastných kyselín - kyselinu eikozapentaenovú (EPA) a kyselinu dokozahexaénovú (DHA). Práve omega-3 nenasýtené mastné kyseliny EPA a DHA s dlhým reťazcom pomáhajú zachovať správnu hladinu „dobrého“ cholesterolu (HDL) a udržujú srdce a krvné cievy zdravé. DHA je potrebná pre normálnu funkciu mozgu, prispieva k vitalite mysle a podporuje zrakové funkcie.

 

Vitamín E je antioxidant, ktorý chráni telesné bunky a prispieva k normálnej funkcii imunitného systému. Dnes je nevyhnutné zachovávať energiu a všeobecnú vitalitu a omega-3 kyseliny EPA a DHA navyše pomáhajú podporiť duševnú i fyzickú pohodu. 

 

Výživový doplnok Walmark® Omega-3 s vitamínom E pre správnu hladinu „dobrého“ cholesterolu, na zdravé srdce a cievy, ale tiež na zachovanie energie a vitality môžete aktuálne nájsť v tej najvyššej farmaceutickej kvalite garantovanej certifikátom GMP.

 



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.