Balíček do lietadla Biotrue® pristál v Európe
Autor(ka) : Lenka
Dátum a čas : 17.6.2011 00:00
Kategória : Zdravie
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Balíček do lietadla Biotrue® je teraz dostupný v očných optikách a ponúka užívateľom kontaktných šošoviek všetky výhody viacúčelového roztoku Biotrue v praktickom balení.

Balíček do lietadla Biotrue® je teraz dostupný v očných optikách a ponúka užívateľom kontaktných šošoviek všetky výhody viacúčelového roztoku Biotrue v praktickom balení. 

 


Každý balíček obsahuje dve 60ml fľaštičky roztoku Biotrue, priesvitné plastové vrecúško so zipsom, dve puzdrá na šošovky a pokyny pre údržbu, čím pomáha užívateľom kontaktných šošoviek zachovať čistotu a nezávadnosť šošoviek počas ich cesty za prácou alebo zábavou.  Viacúčelový roztok Biotrue, jedinečná koncepcia starostlivosti o šošovky, je biologicky inšpirovaný, aby fungoval ako oči a pomohol zachovať šošovky vlhké až 20 hodín[i].

 

“Bausch + Lomb uznáva, že počas cestovania chcete minimalizovať veľkosť a počet fľaštičiek a tekutín, ktoré so sebou veziete, najmä ak cestujete lietadlom. Nový balíček do lietadla Biotrue ponúka užívateľom kontaktných šošoviek výhody roztoku Biotrue v praktickom cestovnom balení, čím pomáha uchovať čistotu a komfort šošoviek počas ich pobytu mimo domova,” povedal Chris Carter, Senior Marketing Manager, Bausch + Lomb Europe and Emerging Markets, Vision Care. “Balíček do lietadla súčasne ponúka oftalmológom, optikom a farmaceutom   príležitosť pre zvýšenie predaja tým, že poskytnú vašim zákazníkom starostlivosť o šošovky “v pohybe” v najrušnejšom ročnom období pre výrobky používané pri cestovaní.”

 

Roztok Biotrue bol vyvinutý na základe intenzívnych štúdií zameraných na skúmanie prirodzeného fungovania oka s cieľom uľahčiť jeho čistenie a zvlhčovanie a zachovať jeho zdravie.  Má výnimočné dezinfekčné vlastnosti[ii] a je navrhnutý tak, že pôsobí ako naše oči vďaka trom biologicky inšpirovaným inováciám, ktoré sú takmer rovnako pozoruhodné ako samotné oko. Jeho pH zodpovedá pH zdravých sĺz, využíva očné lubrikačné činidlo a udržuje aktivitu určitých prospešných proteínov, ktoré sa nachádzajú v slzách.   Viacúčelový roztok Biotrue prevyšuje požiadavky samostatného postupu pre dezinfekciu výrobkov FDA/ISO.2

 

Biotrue je aktuálna novinka v produktovom portfóliu starostlivosti o kontaktné šošovky spoločnosti Bausch + Lomb, ktoré zahŕňa aj roztoky  ReNu MultiPlus®.



[i]   Údaje za rok 2010. Výsledky štúdie in vitro, zameranej na posúdenie uvoľnenia zvlhčujúcich činidiel z rôznych  materiálov používaných na výrobu silikón-hydrogelových šošoviek.

[ii] Údaje za rok 2009.  ISO/FDA samostatný postup pre dezinfekciu výrobkov pomocou viacúčelového roztoku BPZ02 s použitím a bez použitia organickej pôdy



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.