Aby sa zápaly močových ciest neopakovali....
Autor(ka) : Kami
Dátum a čas : 22.6.2011 14:57
Kategória : Zdravie
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Na dovolenke sa chceme mať dobre. Užiť si dni voľna, načerpať sily a nabiť sa dobrou energiou. Nie vždy sa nám to však podarí. Stačí dlhší pobyt v studenej vode a nepríjemný zápal močových ciest sa hlási o slovo. Štípanie, rezanie, nálada pod bodom mrazu. Poznáte to? Nie ste jediná.

Na dovolenke sa chceme mať dobre. Užiť si dni voľna, načerpať sily a nabiť sa dobrou energiou. Nie vždy sa nám to však podarí. Stačí dlhší pobyt v studenej vode a nepríjemný zápal močových ciest sa hlási o slovo. Štípanie, rezanie, nálada pod bodom mrazu. Poznáte to? Nie ste jediná.

 

Ochorenie nepodceňujte!

Zápalové ochorenia močových ciest patria k najčastejším dôvodom návštevy lekára a po  respiračných sú na druhej priečke v rebríčku bakteriálnych infekcií.   Podľa výskumov až 80% žien prekonalo zápal močových ciest aspoň raz, pätina ním trpí každý rok a 30% zažíva neustále sa opakujúce zápaly močových ciest. Prvé príznaky sa objavia už za niekoľko hodín a ich intenzita závisí od toho, či ide o infekcie dolných alebo horných močových ciest. Antibiotická liečba nekomplikovaných infekcií dolných močových ciest trvá asi 7 dní. Počas liečby sa odporúča zvýšený prísun tekutín - vhodné sú špeciálne čajové zmesi (bývajú označené ako urologické čaje), ale aj voda či ovocné šťavy. Zápaly horných močových ciest sú závažným ochorením, ktoré si v ťažších prípadoch vyžaduje aj hospitalizáciu. Rovnako je nevyhnutná antibiotická liečba, ktorá môže trvať aj 6 týždňov.

 

Skvelé výsledky s Wobenzymom.

Pri zápaloch močových ciest sa mnohým ľuďom osvedčilo pridať k antibiotiku enzýmový liek, ktorý posilňuje obranyschopnosť, tlmí zápaly a zvyšuje účinnosť antibiotickej liečby. Pýtajte sa v lekárni na liek systémovej enzýmoterapie Wobenzym. Tento voľno predajný prípravok vám pomôže prekonať infekciu rýchlejšie, zároveň cielene posilní vašu imunitu a zabráni prechodu zápalov do chronického stavu. Obsahuje rastlinné enzýmy (bromelín z ananásu, papaín z papáje) a živočíšne enzýmy trypsín a chymotrypsín, doplnené o výťažok rutínu z pagodového stromu. Toto vyvážené zloženie a špeciálna úprava tabliet zaisťuje jeho liečivé účinky. Enzýmový liek je spoľahlivým pomocníkov pri nepríjemných letných zápaloch, z ktorých Vám pomôže sa dostať skôr, ako by ste čakali.

 

 

 



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.