LIPTOV – najväčšia rodinná outdoorová aréna!
Autor(ka) : Janka
Dátum a čas : 2.7.2011 00:00
Kategória : Cestovanie
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Leto na Liptove bude v znamení nezabudnuteľných zážitkov. Všetci návštevníci regiónu Liptov si budú môcť vyskúšať široké možnosti outdoorových športov, adrenalínu, ale aj oddychu v termálnej vode a na horách.

 

Liptov 1. krát na Slovensku pripravil ponuku „Rodinných outdoorových balíkov“.

 

Leto na Liptove bude v znamení nezabudnuteľných zážitkov. Všetci návštevníci regiónu Liptov si budú môcť vyskúšať široké možnosti outdoorových športov, adrenalínu, ale aj oddychu v termálnej vode a na horách.

 

Ako nás informovala Miroslava Pallová, marketingová manažérka, Klastra Liptov „získaním celoročnej LIPTOV Region Card 2011 u zmluvných partnerov - ubytovateľov ZADARMO, alebo zakúpením sa návštevníci regiónu Liptov vydajú na nezabudnuteľnú dovolenku. S Liptov Region Card 2011 majú možnosť získať atraktívne zľavy až do 50% na vstupy do viac ako 50 najväčších atraktivít, najznámejších výletných miest, partnerských gastronomických zariadení, ale aj do múzeí a skanzenov.“  

 

V letnej sezóne na návštevníkov čaká 41 termálnych bazénov, 39 tobogánových dráh a šmýkačiek, 4 jaskyne vrátane najdlhšieho jaskynného systému v Strednej Európe v Demänovskej Doline, turistické a cyklo trasy, ako aj nespočetné množstvo atrakcií nielen pre deti, ale aj dospelých. A to nie je všetko!

Veľkou NOVINKOU LETA 2011 RODINNÉ OUTDOOROVÉ BALÍK. „Pre rodiny s deťmi sme spolu so 6 outdoorovými agentúrami pripravili 1. krát na Slovensku ponuku „Rodinných outdoorových balíkov“, s ktorými spoznajú návštevníci Liptov lepšie a výhodnejšie. Balíky sú rozdelené do 3 cenových kategórií, z ktorých si návštevníci môžu vybrať 3 aktivity v celkovej hodnote 9 €, 15 € a 30 € za osobu. Na 1 aktivite 1 osoba ušetrí až do 60% z bežných cien“. Ako nám bližšie vysvetlila Andrea Urbanová, koordinátor Liptov Region Card.

 

Ktoré z adrenalínových aktivít budete môcť s celou rodinou vyskúšať na vlastnej koži?

 

LETNÁ HORSKÁ BOBOVÁ: Vyskúšajte adrenalínovú jazdu po 1-koľajovej rúre na 1 km dlhej trati so 16 zákrutami a prevýšením 120 m!

ADVENTURE GOLF: Skvelá zábava a relax na čerstvom vzduchu! Na dráhach s rozmermi minigolfu na Vás čakajú rôzne terénne nerovnosti.

LUKOSTREĽBA: Príďte si vyskúšať tradičnú olympijskú disciplínu! Lukostreľba je vhodná úplne pre všetkých, pre deti sú pripravené detské luky.

AIRSOFT: Zabavte sa streľbou z airsoftových zbraní – replík reálnych zbraní (M16, AK 47 a AK 74), ktoré strieľajú plastové guľky kalibru 6 mm.

VZDUCHOVKY: Streľba zo vzduchoviek na padacie terčíky alebo pohyblivé terče.

TARZANIA: detská trasa: Deti – zahrajte sa na Tarzana a vyskúšajte detskú trasu v lanovom parku!

Jazda na terénnej štvorkolke alebo bugine: Spestrite si svoju dovolenku jazdou na terénnej štvorkolke alebo bugine. Bonus pre deti - trampolína GRÁTIS!

AQUAZORBING: Príďte si vyskúšať, ako sa chodí po vodnej hladine - bezpečná a zároveň adrenalínová zábava na vode...

AEROTRIM + traverz GRÁTIS: Aerotrim je trenažér pre letcov a kozmonautov, ktorý simuluje stav beztiaže.

PAINTBALL: Hra plná napätia, dobrodružstva a vzrušenia, ale predovšetkým skutočne skvelá zábava!

RAFTING FAMILY: Adrenalínový rafting pre každého - v areáli, kde trénujú aj olympijský víťazi Michal Martikán a Elena Kaliská.

ZORBOVÁ GUĽA X-ball + fishing GRÁTIS: Spustite sa X-balle dole svahom! Zábavná adrenalínová atrakcia pre malých i veľkých.

RODINNÝ SPLAV VÁHU – úsek Kráľova Lehota – Uhorská Ves, alebo úsek Ružomberok - Ľubochňa: Nevšedný zážitok vhodný pre rodiny s deťmi! Pohľad na okolitý svet z bezpečného člnu z vodnej hladiny Vám prinesie nezabudnuteľné spomienky...

AQUASKIPPER - zábava na vode: Neobmedzená zábava, cvičenie na vode, uvoľnené plachtenie, vodný šport ďalšej úrovne - to všetko je možné s AquaSkipperom...

Požičovňa trekingových bicyklov: Preskúmajte krásy Liptova na kvalitných bicykloch. Čaká na Vás množstvo kilometrov cyklotrás po celom regióne...

SKÁKACIE TOPÁNKY: Vyskúšajte nový druh zábavy -  skákacie 7 míľové topánky. Zlepšíte si kondíciu a skvele sa zabavíte!

 

„Zakúpenie aj čerpanie balíkov aktivít je možné v termíne od 1.7.2011 do 31.8.2011. Nárok na kúpu balíkov za zvýhodnenú cenu majú iba hostia zmluvných predajcov Liptov Card“, spresnila Andrea Urbanová.

 

„Ďalšou novinkou sú zľavy na 2, 4 a 6 vstupové permanentky v balíku s Liptov Region Card pri ubytovaní na viac, ako 2 noci, pri ktorých ušetríte až do 44% z cien celodenných vstupov“ doplnila Miroslava Pallová.

 

V Thermal parku Bešeňová kúpou permanentky v rámci pobytového balíka  získate možnosť za výhodnú cenu zvoliť si relax alebo zábavu ... Geotermálnu alebo priezračnú vodu s neodolateľným programom pre deti.  

 

Permanentku zakúpenú v rámci „Pobytového balík Tatralandia – SLOVAKIA AQUA FUN PAS“ môžete využívať dokonca striedavo v 3 strediskách: Aquaparku Tatralandia, vo Vysokých Tatrách – Tatranskej LomniciAquacity Poprad. Pri využití permanentky v Aquaparku Tatralandia v letnej sezóne získate ďalšie benefity ZDARMA: vstup do Western City Tatralandialístok na lanovku v stredisku Jasná Nízke Tatry!

 

Toto všetko bez rozdielu pre malých aj veľkých. Urobte si z najkrajších dní a chvíľ v roku nevšedný zážitok a objavte čaro najkrajšieho slovenského regiónu pod Tatrami - „zeleného“ LIPTOVA.

 

Čarovné a pestré leto v LIPTOVE... s kartou LIPTOV Card 2011. LIPTOV – TREBA ZAŽIŤ!

 

 


Klaster  LIPTOV – združenie cestovného ruchu je združením právnických osôb založené s víziou vybudovať z Liptova európsky rozpoznateľnú destináciu cestovného ruchu a so strategickým cieľom zvýšenia návštevnosti regiónu Liptov do roku 2013 na dvojnásobok roku 2007. Klaster LIPTOV svojim poslaním a víziou vystupuje  ako Organizácia destinačného manažmentu  (Destination Management Organisation - DMO). Pre svojich členov a partnerov z odvetvia cestovného ruchu v regióne Liptov plní úlohu oficiálnej spoločnej marketingovej a organizačnej centrály, koordinuje rozvoj cestovného ruchu na regionálnej úrovni podporujúc turizmus ako odvetvie v regióne.

Zakladajúcimi členmi sú štyri najvýznamnejšie subjekty súkromného sektora z Liptova - Thermal Park Bešeňová, Aquapark Tatralandia, Jasná Nízke Tatry a Malinô Brdo - Ružomberok a tri mestá mesto Liptovský Mikuláš, mesto Liptovský Hrádok a mesto Ružomberok.

 



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.