Guláš z rybieho filé
Autor(ka) : Patrik Cvengros
Dátum a čas : 13.11.2001 02:00
Kategória : Recepty
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

750g rybieho filé, 60g tuku, 250g cibule, 20g slaniny, 1 strúčik cesnaku, soľ, 2 lyžice mletej červenej papriky, 50g rajčiakového pretlaku, 1 lyžica červeného vína, zelené petržlenová vňať

Na tuku opražíme nadrobno posekanú cibuľu a pokrájanú slaninu, pridáme cesnak rozotrený so soľou, mletú červenú papriku a rajčiakový pretlak, premiešame, podlejeme šálkou vody a necháme povariť. Do vriacej omáčky vložíme na kocky pokrájané rybie filé a prikryté pomaly udusíme do mäkka. Nakoniec dosolíme, ochutíme vínom a pred podávaním posypeme nadrobno pokrájanou petržlenovou vňaťou. Podávame so zemiakmi.

©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.