Šunková pena s avokádom a opečeným chlebíkom |
||
Autor(ka) : Lucia Dátum a čas : 16.9.2011 00:00 Kategória : Recepty WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ... |
||
Na prípravu potrebujeme: | ||
Na prípravu potrebujeme: · ADMIRÁL Morčacia šunka značky HYZA · 1 avokádo · 1 PL rastlinného masla light · 1 PL horčicových semienok · 1 menšia cibuľka · 1 malá viazanička petržlenovej vňate · vegeta · šťava z 1 limetky · Chlieb celozrnný (ražný, slnečnicový alebo pochúťkový) značky Penam Ako na to: 1. Avokádo a cibuľku očistíme a spolu s petržlenovou vňaťou a ADMIRÁL Morčacou šunkou značky HYZA najemno pokrájame. Pokiaľ použijeme mixér, suroviny stačí pokrájať na väčšie kusy. Odšťavíme 1 limetku. 2. Všetko poriadne premiešame (alebo rozmixujeme), prilejeme šťavu a dochutíme vegetou. Miešame, pokiaľ sa všetky chute nespoja. 3. Vzniknutú zmes servírujeme s Chlebom celozrnným značky Penam. ©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. |