Šunková pena s avokádom a opečeným chlebíkom
Autor(ka) : Lucia
Dátum a čas : 16.9.2011 00:00
Kategória : Recepty
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Na prípravu potrebujeme:

Na prípravu potrebujeme:

·         ADMIRÁL Morčacia šunka značky HYZA

·         1 avokádo

·         1 PL rastlinného masla light

·         1 PL horčicových semienok

·         1 menšia cibuľka

·         1 malá viazanička petržlenovej vňate

·         vegeta

·         šťava z 1 limetky

·         Chlieb celozrnný (ražný, slnečnicový alebo pochúťkový) značky Penam

 

Ako na to:

1.    Avokádo a cibuľku očistíme a spolu s petržlenovou vňaťou a ADMIRÁL Morčacou šunkou značky HYZA najemno pokrájame. Pokiaľ použijeme mixér, suroviny stačí pokrájať na väčšie kusy. Odšťavíme 1 limetku.

2.    Všetko poriadne premiešame (alebo rozmixujeme), prilejeme šťavu a dochutíme vegetou. Miešame, pokiaľ sa všetky chute nespoja.

3.    Vzniknutú zmes servírujeme s Chlebom celozrnným značky Penam.



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.