Kuracie prsia na hubách a slanine |
||
Autor(ka) : Lenka Dátum a čas : 10.9.2011 00:00 Kategória : Recepty WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ... |
||
Prísady: | ||
Prísady: 4 kuracie prsia 500 g húb (kuriatka, hliva...) 1 strúčik cesnaku 1 zväzok oregana 2 PL rozpusteného masla 1 ČL nastrúhanej citrónovej kôry 80 ml bieleho vína 1 zväzok petržlenovej vňate 8 plátkov slaniny 2 PL lyžice crème fraîche morská soľ mleté korenie Príprava: Nasekáme cesnak a oregano, zmiešame v mise s maslom, citrónovou kôrou, korením a trochou morskej soli. Zmesou obalíme kuracie prsia a asi 15 minút marinujeme. Śtyri listy alobalu uprostred preložíme a okraje zahneme tak, aby vznikla kapsa. Do každej vložíme kuracie prsia, nakrájané huby, podlejeme vínom a uzavrieme. Pečieme na rošte pri 200 °C 25 až 30 minút. Medzitým na panvici opečieme slaninku a petržlenovú vňať, mierne dosolíme. Kuracie prsia servírujeme v alobale, ozdobené slaninkou, vňaťou a kvapkami crème fraîche. ©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. |