Zažite horúcu Kubu na HAVANA CULTURA PARTY
Autor(ka) : Janka
Dátum a čas : 11.9.2011 00:00
Kategória : Koktail
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Nevzdávajte sa vášnivej letnej atmosféry ani začiatkom jesene! V bratislavskej Starej tržnici môžete 30. septembra od 21:00 hod. na vlastnej koži zažiť magické spojenie kubánskeho rumu Havana Club a autentickej hudby z „ostrova slobody“. Prežite Havana Cultura Party tak, ako sa oslavuje v metropole Kuby – pravou nefalšovanou radosťou zo života!

Nevzdávajte sa vášnivej letnej atmosféry ani začiatkom jesene!  V bratislavskej Starej tržnici môžete 30. septembra od 21:00 hod. na vlastnej koži zažiť magické spojenie kubánskeho rumu Havana Club a autentickej hudby z „ostrova slobody“. Prežite Havana Cultura Party tak, ako sa oslavuje v metropole Kuby – pravou nefalšovanou radosťou zo života!

 

Veľkorysé priestory Starej tržnice sa tentokrát premenia na dejisko najhorúcejšej kubánskej párty roka, ktorá je vyvrcholením prestížnej svetovej barmanskej súťaže Havana Club Grand Prix. Nechajte sa vtiahnuť do neopakovateľnej atmosféry a nenechajte si ujsť pravú havanskú noc v sprievode zvučných mien a skupín, ako sú The Pastels, Viktor Hazard a Mišo Biely, DJ Perrito, Cafe del Fun, DJ Mess alebo Čistychov. Vychutnajte si jedinečný zážitok, na ktorý sa nezabúda!

 

Koncertne ozvučený stage a predajné bary zabezpečujúce po celú noc prísun tých najobľúbenejších drinkov od barmanských es sa postarajú o atmosféru, ktorá sa nedá opísať – len prežiť! Tešiť sa môžete aj na exhibíciu Flair Bartendingu, na ktorej svoje neuveriteľné schopnosti predvedie Tom Dyer – majster sveta v tejto originálnej disciplíne.

 

A to najlepšie na koniec – jeden šťastlivec spomedzi návštevníkov pocestuje priamo na Kubu, kde zažije nefalšovanú Havana Cultura Party! Stačí sa len na párty v Starej tržnici odfotiť pred panorámou Havany a víťazstvo je na dosah.



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.