4. ročník súťaže Pilsner Urquell Master Bartender vyvrcholí veľkým národným finále!
Autor(ka) : Lenka
Dátum a čas : 13.9.2011 00:00
Kategória : Koktail
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Štvrtý ročník súťaže Pilsner Urquell Master Bartender vyvrcholí národným finále 14. septembra v Starej tržnici v Bratislave, kde si desiati finalisti zmerajú sily v snahe získať titul národného víťaza a postúpiť do svetového finále súťaže v Prahe.

Štvrtý ročník súťaže Pilsner Urquell Master Bartender vyvrcholí národným finále 14. septembra v Starej tržnici v Bratislave, kde si desiati finalisti zmerajú sily v snahe získať titul národného víťaza a postúpiť do svetového finále súťaže v Prahe.

O víťazstvo v súťaži sa uchádza silná desiatka barmanov, ktorí sa do finále prebojovali po tom, čo v niekoľkých kolách preukázali nielen znalosti z oblasti piva, ale aj zručnosti v jeho čapovaní a servírovaní. Finálová desiatka je zložená z barmanov z celého Slovenska: Tomáš Marusinec, Peter Škripko, Martin Marcinek, Michal Mikuš, Matúš Chudý, Marek Schultz, Jozef Ďurica, Ladislav Palkovič, Martin Ubertáš a Nikola Ivanov.

Ľudia s vášňou pre Pilsner Urquell sa stávajú súčasťou legendy.

Podujatie poctia svojou prítomnosťou aj významné osobnosti ako Peter Dvorský, Milan Čorba, Pavol Barabáš, Peter Michalica, Peter Pištanek, Matúš Jakabčic, Ady Hajdu, Mário Radačovský, Václav Mika a Stanislav Stankoci, ktorým bude udelený čestný titul Art Ambassador.

Zažite aj vy národné finále súťaže 14.septembra v Starej tržnici v Bratislave. Od 16.00 vás čaká atraktívny program v podobe barmanskej šou finalistov súťaže, degustácií, súťaží pre verejnosť, výstavy, barmanských súbojov a koncertu Funny Fellows. Od 19.00 sa uskutoční koncert Oskara Rózsu, Martina Valihoru a hudobných hostí Anity Soul a Matúša Jakabčica, ako aj slávnostný ceremoniál vyhlásenia výsledkov súťaže Pilsner Urquell Master Bartender a odovzdávanie ocenení osobnostiam. Podujatie je otvorené pre všetkých milovníkov legendárneho plzenského piva.



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.