Zelená s fialovou hitom tohtoročných Vianoc
Autor(ka) : Petra
Dátum a čas : 22.11.2011 00:00
Kategória : Koktail
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Vianoce sú najžiarivejšie sviatky v roku a podľa toho by mala vyzerať aj výzdoba bytov a domov. Tesco prináša aj tohto roku veľmi širokú ponuku vianočných dekorácií, aby si vybral každý, či už pripravuje výzdobu v duchu moderny alebo inklinuje k tradičnému ponímaniu týchto sviatkov.

Vianoce sú najžiarivejšie sviatky v roku a podľa toho by mala vyzerať aj výzdoba bytov a domov. Tesco prináša aj tohto roku veľmi širokú ponuku vianočných dekorácií, aby si vybral každý, či už pripravuje výzdobu v duchu moderny  alebo inklinuje k tradičnému ponímaniu týchto sviatkov.

 

Minulý rok bol v znamení fialovej, ktorá zostáva stále trendy i počas týchto Vianoc. Ak by ste ale chceli mať naozaj  výzdobu podľa posledných módnych trendov, doplňte fialové ozdoby zelenými! Hráškovo zelená je tohto roku farbou číslo jeden. Nebojte sa jej a skúste zelené ozdoby s fialovými. Budete milo prekvapení!

 

Patríte k tým, ktorí ponímajú Vianoce tradične? Červená ani zlatá nevyjde z módy nikdy,  vyberať v Tesco obchodoch môžete  i z obľúbených vianočných ozdôb. Na Vianoce nezabudnite rozžiariť okná i záhrady vianočným osvetlením a na stole nesmie chýbať adventný veniec.  Byt  decentne odzdobte rôznymi druhmi zápichov a dekorácií do kvetináčov, deťom urobte radosť veselými okennými samolepkami s vianočnými motívmi.

 

Vianočné stromčeky

 

Tesco v tomto roku ponúka 16 druhov vianočných stromčekov, z toho je 6 noviniek, napríklad v ponuke je nová borovica.  Stromčeky sú tohto roku z ešte lepšieho materiálu, ktorý pôsobí veľmi vierohodne a prirodzene.  Novinkou je napríklad kašmírový stromček s roztrapkanými koncami v rôznych veľkostiach, či už veľký alebo malý. V ponuke je biely stromček, nasnežený stromček, ktorý pôsobí ako zmrznutý,  stromčeky mixované z rôznych druhov ihličia, malý zdobený stromček. Stromčeky majú veľkosť 2, 6 metra, 2 metre,  1,80 m, 1,50 m a stromčeky ako vlastná značka Tesco výhodný nákup merajú 60 a 150 centimetrov. Stromček ako Tesco Finest – teda vlastná značka najvyššej kvality má šušky, škoricu, jarabinu a vetvičky z rôznych druhov ihličia. 

 

 

Vianočné dekorácie

 

Nebojte sa kombinovať farby...

Tradičnou červenou a zlatou farbou určite nič nepokazíte. Ale prečo neskúsiť niečo nové?  Ozdobte stromček fialovou, zelenou či ich kombináciami, ktoré vyzerajú skvelo. Zaujímavo vyzerajú aj ozdoby čiernej a tmavo červenej.

 

V Tesco obchodoch nájdete celé sety ozdôb v rôznych tvaroch, či už si potrpíte na guliach,  hviezdach, šuškách alebo preferujete špirály, ktoré ešte stále pôsobia netradične.  V Tesco obchodoch bude dostať cenovo výhodné ozdoby z plastu, ale aj krásne zdobené ozdoby sklenené.   Celkovo si môžete vyberať spomedzi 85 druhov vianočných ozdôb.

 

Trend zelenej a fialovej

V Tesco obchodoch zoženiete celé sady zelených a fialových ozdôb. Samozrejmosťou sú špice a hviezdy na vrchol stromčekov, priaznivci sklenených ozdôb si určite obľúbia balenie šiestich sklenených maľovaných gúľ.

 

 

Nesmrteľná klasika

Kto si nepotrpí na experimenty, nájde v Tescu i stále obľúbenú klasiku. Červeno-zlatou kombináciou alebo ozdobami  zo slamy nikdy nič nepokazíte.

 

Vianočné osvetlenie

 

Vianočné osvetlenie do bytu i do záhrady

Skutočné Vianoce sú plné svetiel!  V Tescu zoženiete osvetlenie do interiéru i do exteriéru. Vyberať si môžete z mnohých farebných  i čírych variant alebo podľa počtu žiaroviek, ktorý sa pohybuje od dvadsať až do dvesto. Vianočnými svetielkami  nezabudnite ozdobiť stromček, príbytok, okná, ale aj záhradu. Vianočná výzdoba a rozhodne nemusí obmedzovať len na stromček, ozdoby a osvetlenie. Vianoce možno vidieť všade. V Tesco obchodoch si určite vyberiete zo širokej ponuky dekorácií všetkého druhu.

 

Vianočné vence

Vianočným vencom ozdobíte stôl alebo ho môžete využiť  ako závesnú dekoráciu na dvere.

 

Svietnik  na sviečku

Svietniky a sviečky k Vianociam patria.  Vianočný svietnik krásne ozdobí vianočnú tabuľu alebo rozžiari okná.

 

Adventný veniec

Vianoce bez adventného venca nie sú Vianocami. Tohto roku si môžete v Tesco obchodoch vybrať vence vo všetkých farbách, vrátane trendovej zelenej. Nezabudnite, že  veniec nás sprevádza celým adventom, takže ho kúpte pred prvým adventným týždňom.

 

Ďalšie vianočné dekorácie

 

Vianočný zápich

Zápichy sú malé dekorácie, ktoré vytvoria atmosféru celého bytu. Dajte ich do kvetináčov alebo do váz, uvidíte, ako rozžiaria interiér.

 

Samolepky na okná

Samolepky ozdobia okná a vytvoria rozprávkovú atmosféru. V Tesco obchodch zoženiete aj samolepky, ktoré sa hodia do okien obývacích izieb alebo do kuchyne.

 

Vianoce s deťmi a pre deti

 

Samolepky na okná

Nálepky na okná sa hodia aj do detských izieb. Vyberte veselý motív, ktorý sa deťom zapáči.  Skúsiť môžete povedzme aj samolepky plastické.

 

Ponožky na darčeky

Veselé ponožky na darčeky v troch prevedeniach sa hodia na ovocie od Barborky, na sladkosti od Mikuláša alebo na menšie darčeky od Ježiška.

 

Keramicky zvonček

Krásne zvoniaci zvonček nesmie na Štedrý deň chýbať, však podľa čoho by deti poznali, že  prišiel Ježiško?



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.