Recept na dnes: Plnené hydinové krídla
Autor(ka) : Jana Osuska
Dátum a čas : 27.3.2001 03:00
Kategória : Recepty
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...



8 väčších hydinových krídel, 200g tuku, 0,5L bieleho vína, soľ
Plnka: 600g mletého hydinového mäsa, 2 bielky, 100g hľuzoviek, mleté čierne korenie, muškátový oriešok, soľ
Očistené a dobre umyté hydinové krídla vykostíme a naplníme plnkou. Naplnené opečieme na tuku, osolíme, podlejeme vínom a udusíme.
Plnka: Na každé krídlo počítame asi 65g mletého mäsa, na 500g plnky pridáme 80g hľuzoviek. Mleté hydinové mäso zmiešame s bielkami a s nadrobno pokrájanými hľuzovkami, okoreníme a osolíme, pridáme strúhaný muškátový oriešok. Podávame s ryžou a kompótom podľa chuti.


©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.