NOVINKA: cremesso – káva ako od profesionálneho baristu u vás doma
Autor(ka) : Zuzana
Dátum a čas : 13.10.2011 09:16
Kategória : Štýl
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

cremesso, unikátny kapsulový systém zo Švajčiarska, kávovar s profesionálnymi parametrami určený pre domácnosti či kancelárie. Hoci na slovenskom trhu ide o novinku, zákazníci v mnohých štátoch ho s obľubou používajú už niekoľko rokov. Dôvody sú jasné: maximálna kvalita na minimálnej ploche, prvotriedna káva, ale i čaj v praktických kapsuliach, povestná švajčiarska precíznosť, ekonomická a ekologická prevádzka, tá najlepšia chuť a pôžitok z každej šálky, kedykoľvek.

cremesso, unikátny  kapsulový systém zo Švajčiarska, kávovar s profesionálnymi parametrami určený pre domácnosti či kancelárie. Hoci na slovenskom trhu ide o novinku, zákazníci v mnohých štátoch ho s obľubou používajú už niekoľko rokov. Dôvody sú jasné: maximálna kvalita na minimálnej ploche, prvotriedna káva, ale i čaj v praktických kapsuliach, povestná švajčiarska precíznosť, ekonomická a ekologická prevádzka, tá najlepšia chuť a pôžitok z každej šálky, kedykoľvek.

 

 

Za značkou cremesso stojí viac ako 50 rokov skúseností s nákupom a pražením kávy, s jej spracovaním a predajom. Kapsuly s hmotnosťou zhruba 6 g obsahujú vybranú kávu špičkových odrôd kávovníkov z prémiových lokalít celého sveta, praženú vo Švajčiarsku. Vďaka inovatívnej technológii, systému „aroma safe“, je v kapsule cremesso optimálne zakonzervovaných viac ako 1 000 vôní. Tlak prístroja  19 barov je zárukou vytvorenia dokonalej peny. A navyše – kávovar cremesso stačí len stlačením tlačidla vypláchnuť vodou a je z neho prístroj na prípravu čaju! 

 

Štandardný sortiment kávy zahŕňa 7 druhov: Ristretto, Alba, Espresso, Decaffeinato, Crema, Leggero a Per Macchiato. Táto kolekcia je pravidelne dopĺňaná obmieňajúcou sa limitovanou edíciou World Tour, v rámci ktorej cremesso  predstavuje vybrané druhy káv z prémiových lokalít celého sveta, aby všetkým milovníkom tohto nápoja sprístupnila nové chuťové zážitky. V roku 2011 je to República Dominicana, jedinečná, delikátna a rafinovaná káva, pestovaná na plantáži Don Jiménez, neďaleko najvyššieho vrchu celej karibskej oblasti, štítu Pico Duarte. 

 

K dispozícii sú tiež dva druhy čaju v kapsuliach cremesso: Fruit Tea, harmonicky zladená zmes ovocného čaju, zjemnená ríbezľovou a jahodovou arómou, ktoré si na osvieženie môžete dopriať kedykoľvek počas roka, a Swiss Alpine Herbs, ušľachtilú zmes siedmych alpských liečivých bylín.  

 

 

Prístroje cremesso sú v ponuke v niekoľkých farebných prevedeniach. Ich nadčasový dizajn bol ohodnotený najprestížnejším medzinárodným ocenením „RED DOT“ s hodnotením „best of the best“!

 

Novinkou je i vysoko kvalitný napeňovač mlieka cremesso, nepostrádateľný pre dokonalé Cappuccino alebo Latte Macchiato. Jednoducho a rýchlo s ním pripravíte studenú alebo horúcu mliečnu penu i teplé mlieko. 

Skvelým doplnkom s ušľachtilým dizajnom je zásobník na kapsuly, ktorý pojme až 36 kapsúl. Rovnočiarosť,  farebnosť a priestorová úspornosť vnesie estetiku do každej kuchyne.



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.