Intenzívna starostlivosť o pokožku s unikátnym spojením troch prírodných olejov
Autor(ka) : Gabika
Dátum a čas : 29.11.2011 00:00
Kategória : Krása
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Naša koža je jedným z našich najcennejších klenotov. A napriek tomu sa o ňu nie vždy staráme toľko, koľko by sme mali, keď sa snažíme udržať krok s našim každodenným životom. V skutočnosti, dve z piatich žien tvrdia, že majú suchú alebo veľmi suchú pokožku. So zreteľom na intenzívnu starostlivosť o náročnú suchú pokožku prichádza Fa s novým, zmyselným radom telovej starostlivosti s unikátnou kombináciou troch prirodzene hydratačných olejov, ktoré budú rozmaznávať vaše telo aj zmysly – od rána do večera.

Naša koža je jedným z našich najcennejších klenotov. A napriek tomu sa o ňu nie vždy staráme toľko, koľko by sme mali, keď sa snažíme udržať krok s našim každodenným životom. V skutočnosti, dve z piatich žien tvrdia, že majú suchú alebo veľmi suchú pokožku.[1] So zreteľom na intenzívnu starostlivosť o náročnú suchú pokožku prichádza Fa s novým, zmyselným radom telovej starostlivosti s unikátnou kombináciou troch prirodzene hydratačných olejov, ktoré budú rozmaznávať vaše telo aj zmysly – od rána do večera.

Dostupný ako sprchový gél, mydlo, tekuté mydlo, pena do kúpeľa a telové mlieko – Fa Sensual & Oil rozmaznáva pokožku pocitom dokonalého oddychu. Ranná sprcha, nočný relax vo vani alebo hydratačná starostlivosť o pokožku so zmyselným telovým mliekom Fa Sensual & Oil počas dňa – inovatívna receptúra s kombináciou prírodných, intenzívne ošetrujúcich olejov premení unavenú pokožku a zanechá ju neodolateľne jemnú a hebkú.  

Fa Sensual & Oil je prvým radom telovej starostlivosti od Fa, ktorý kombinuje mandľový, arganový a marula olej:

-       Mandľový olej sa používa od staroveku na liečbu suchej pokožky či ekzémov. V súčasnosti jeden z najobľúbenejších éterických olejov používaných v aromaterapii a kozmetických výrobkoch obsahuje esenciálne lipidy, ktoré odstraňujú svrbenie a suchosť a zanechávajú pokožku nádherne jemnú.

 

-       Arganový olej sa získava z orechov stromu Arganu, ktorý rastie iba v juhozápadnej časti Maroka. Po celé stáročia získavali berberské ženy tento veľmi výživný olej pre tradičné marocké lieky. Arganový olej obsahuje vysokú koncentráciu vitamínu E, ktorý poskytuje pokožke ochrannú, upokojujúcu a regeneračnú starostlivosť.  

 

-       Generácie afrických žien používali marulový olej ako hydratačné telové mlieko a tiež ako masážny olej pre deti. Získaný z orechov stromu Marul - marulový olej poskytuje vlhkosť a intenzívnu starostlivosť, ktorá zanechá aj tú najsuchšiu a najnáročnejšiu pleť príjemne hebkú a jemnú ako detskú pokožku. 

 

Fa Sensual & Oil obsahuje okrem troch vzácnych olejov aj zmyselnú vôňu kvetu Monoi – ktorá prináša do každodenného života kus raja.

Novinka Fa Sensual & Oil je od septembra dostupná vo väčšine predajní. Svojou jedinečnou zmesou ingrediencií ulahodí telu aj zmyslom a zanechá aj tú najsuchšiu a najnáročnejšiu pokožku neuveriteľne hebkú a jemnú.

 



[1] GfK, Women’s Beauty Care, 2006 survey.



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.