Doprajte svojim blízkym skutočne zlaté Vianoce s NESCAFÉ GOLD |
||
Autor(ka) : Zuzana Dátum a čas : 1.12.2011 00:00 Kategória : Štýl WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ... |
||
Čaro Vianoc nikdy nezmizne. Jedinečné chvíle pokoja a pohody môžete prežiť s vašimi blízkymi a dopriať im len to najlepšie. Spoločné chvíle môžete stráviť pri šálke výnimočne lahodnej kávy NESCAFÉ Gold. | ||
Čaro Vianoc nikdy nezmizne. Jedinečné chvíle pokoja a pohody môžete prežiť s vašimi blízkymi a dopriať im len to najlepšie. Spoločné chvíle môžete stráviť pri šálke výnimočne lahodnej kávy NESCAFÉ Gold. Jej bohatá aróma a intenzívna kávová chuť prinesú výnimočný zážitok aj tým najnáročnejším. Káva bola navyše tento rok uvedená v luxusnom, dizajnovom pohári s praktickým systémom uzatvárania a ľahko snímateľnou fóliou. Aj vďaka tomuto prémiovému baleniu sa vám určite bude hodiť ako darček na Vianoce. Preto až sa vyberiete na predvianočné nákupy, nezabudnite pridať do košíka zlatú kávu NESCAFÉ Gold. Spoločnosť Nestlé uviedla v roku 1965 pod značkou NESCAFÉ GOLD celosvetovo ako prvá na trh rozpustnú kávu vyrábanú unikátnou technológiou sušenia „vymrazovaním“ (tzn. sušenie pri veľmi nízkych teplotách), ktoré uchováva výraznú arómu a bohatú chuť kávy, a tým ju robí exkluzívnou. Viete, ako kávu správne pripraviť? · Rovnako ako má čajový obrad svoje zásady, aj vo svete kávy by sme sa mali držať niekoľkých jednoduchých pravidiel, ktoré nám zaručia, že si svoju šálku naozaj vychutnáme. · Pri príprave rozpustnej kávy je okrem kávy samotnej najdôležitejšia kvalita vody a jej teplota. Pokiaľ používate vodu z vodovodu, nechajte ju pred naliatím do kanvice chvíľu odtiecť. Tvrdú vodu je možné zmäkčiť niekoľkými zrnkami soli. · Správna teplota vody je 90 °C. Ak je teplota vody príliš vysoká, káva zhorkne, ak je teplota vody príliš nízka, káva je kyslá a slabá. Na požadovanú teplotu sa voda uvarená v rýchlovarnej kanvici schladí po 1,5 min. · Káva sa podáva horúca, ideálne v predhriatej šálke, a mala by sa čo najrýchlejšie vypiť. Z vychladnutej kávy totiž vyprchávajú aromatické látky a mení sa jej chuť. ©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. |