Precitlivená pokožka potrebuje pomoc
Autor(ka) : Monika
Dátum a čas : 1.12.2011 02:59
Kategória : Krása
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

S príchodom chladného počasia sa zvyšuje záťaž na pokožku. Striedanie zimy a tepla spôsobuje, že je suchá, precitlivená, podráždená a zapálená. V jesennom období najviac trpí problematická pleť, ktorá si musí zvyknúť na blížiacu sa zimu a reaguje zvýšenou precitlivenosťou. Výber správneho prípravku na problematickú pleť nie je ľahký a preto je dobré vedieť, čo všetko zvolený prípravok môže ponúknuť.

 

S príchodom chladného počasia sa zvyšuje záťaž na pokožku. Striedanie zimy a tepla spôsobuje, že je suchá, precitlivená, podráždená a zapálená. V jesennom období najviac trpí problematická pleť, ktorá si musí zvyknúť na blížiacu sa zimu a reaguje zvýšenou precitlivenosťou. Výber správneho prípravku  na problematickú pleť nie je ľahký a preto je dobré vedieť, čo všetko zvolený prípravok môže ponúknuť.

 

Práve teraz, v prechodnom období, je potrebné ochrániť najväčší orgán v tele – kožu. Pomocníkom pre dennú starostlivosť je hydratačný krém Physiogel Créme a hydratačné telové mlieko Physiogel Body Lotion. Obnovujú rovnováhu v koži, chránia ju, ošetrujú a nedráždia.

 

Šupinatou, drsnou a napnutou kožou trpí množstvo žien. Ak je pleť suchá a precitlivená, môže byť príznakom oslabenej alebo poškodenej ochrannej bariéry. Tento ochranný film na pokožke, je vytvorený tukovými vrstvami, ktoré ju chránia pred stratami vody. Ak sa tuková bariéra poruší, voda z pokožky sa stráca a to môže vyvolať jej nadmernú suchosť. Porušený tukový film je preto nevyhnutné obnoviť.

 

Rozumie pleti, pretože je svojou podstatou rovnaký

Physiogel obnovuje rovnováhu v koži, vďaka obsahu DMS  - hydratačnej bázy. DMS obnovuje kožnú bariéru v jej prirodzenej štruktúre. Využíva tuky rastlinného pôvodu - ceramid 3,  hydrogénovaný lecitín, skvalén, triglyceridy a fytosteroly. Neobsahuje syntetické emulgátory a tým chráni kožu pred „wash out“ účinkom a poškodzovaním tukovej kožnej bariéry. Physiogel Créme a Physiogel Body Lotion sú hypoalergénne prípravky, neobsahujú farbivá, vonné a konzervačné látky. Neprenikajú do hlbších vrstiev kože. Pokožku chránia tak, ako je potrebné a udržujú ju hydratovanú. Vďaka výnimočnému zloženiu a účinkom, Physiogel Créme a Physiogel Body Lotion prinášajú suchej a precitlivenej pokožke pokoj a úľavu.

 

Physiogel pomáha aj zapálenej a podráždenej pokožke

Ženy s problematickou pleťou netrápi zapálená a podráždená pokožka len v prechodnom jesennom období. Rovnováhu v koži a príjemný pocit prináša krém Physiogel A. I. Créme a telové mlieko Physiogel A. I. Lotion, ktoré navyše obsahujú aj PEA (palmitoyletanolamid), látku prirodzeného pôvodu s protizápalovým a upokojujúcim účinkom. Zmierňujú svrbenie a chránia precitlivenú pokožku pred podráždením.

 

 



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.