Kontaktné šošovky TopVue padnú oku ako uliate
Autor(ka) : Petra
Dátum a čas : 9.12.2011 09:43
Kategória : Zdravie
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

V každodennom živote sa vyskytnú situácie, kedy by ste okuliare najradšej odložili, ale zároveň si zachovali „orlí zrak“. Preto už väčšina ľudí volí kontaktné šošovky ako náhradu za okuliare, a to na celý deň. Prečo? Sú jednoduchým, pohodlným riešením a poskytujú človeku možnosť plne využívať šírku zorného poľa. Pre ľudí, ktorí majú radi absolútne pohodlie, prichádzajú na trh kontaktné šošovky TopVue. Ide o hydrogélové kontaktné šošovky s tenkými okrajmi, ktoré sú dobre znášané a zaisťujú zvlhčenie a maximálne pohodlie po celý deň. Kontaktným šošovkám je tiež potrebné venovať náležitú starostlivosť. Odporúčame vkladať šošovky na noc do roztoku Gelone, ktorý obsahuje oku prirodzenú látku – hyaluronát sodný.

V každodennom živote sa vyskytnú situácie, kedy by ste okuliare najradšej odložili, ale zároveň si zachovali „orlí zrak“. Preto už väčšina ľudí volí kontaktné šošovky ako náhradu za okuliare, a to na celý deň. Prečo? Sú jednoduchým, pohodlným riešením a poskytujú človeku možnosť plne využívať šírku zorného poľa. Pre ľudí, ktorí majú radi absolútne pohodlie, prichádzajú na trh kontaktné šošovky TopVue. Ide o hydrogélové kontaktné šošovky s tenkými okrajmi, ktoré sú dobre znášané a zaisťujú zvlhčenie a maximálne pohodlie po celý deň. Kontaktným šošovkám je tiež potrebné venovať náležitú starostlivosť. Odporúčame vkladať šošovky na noc do roztoku Gelone, ktorý obsahuje oku prirodzenú látku – hyaluronát sodný.

 

Kontaktné šošovky na každý deň

 

Poznáte to – športujete, šoférujete, alebo sa hráte so svojimi deťmi na ihrisku, v týchto prípadoch by ste najradšej okuliare odložili. Alebo sa chystáte na večierok či párty a chcete mať bezchybný make-up, avšak s okuliarmi na nose sa celkový efekt stráca. Odložte okuliare a vykročte do nového dňa s kontaktnými šošovkami TopVue, ktoré sú veľmi pohodlné a dobre znášané okom. Vašou jedinou „povinnosťou“ bude postarať sa o šošovky na konci dňa – vydezinfikovať a vložiť na noc do roztoku.

 

Hydrogélové šošovky TopVue

 

Oči sú citlivý orgán, preto je potrebné sa pri výbere kontaktných šošoviek poradiť so špecialistom. Po vyšetrení oka vám odporučí, aký typ je pre vás vyhovujúci. Kontaktné šošovky TopVue majú pre oko príjemné hydrogélové zloženie s prídavkom hyaluronátu sodného – vynikajúcim lubrikantom a zvlhčujúcej látky. Hyaluronát sodný je pre náš organizmus prirodzená látka, pretože je obsiahnutá okrem kĺbov a iných miest aj v očnom sklovci.

 

TopVue majú výhodu aj v tom, že ich okraje sú veľmi tenké. Pri aplikácii a nosení šošovky sa tak nevytvorí na jej okraji „schod“, ktorý by mohol pri každom žmurknutí dráždiť oko. Nové kontaktné šošovky sú tiež vybavené UV filtrom zachytávajúcim škodlivé UVA a UVB žiarenie. Šošovka však zakrýva iba časť oka, takže aj napriek tejto ochrane majte vždy po ruke slnečné okuliare. Na ostrosť videnia nemá vplyv ani zmena počasia – TopVue zabezpečujú kvalitné videnie za všetkých svetelných podmienok.


Doprajte vašim šošovkám dlhý život

 

Aj pri nosení tých najkvalitnejších šošoviek je nutné dodržiavať hygienické pravidlá. Po vybratí kontaktných šošoviek TopVue z oka je potrebné ich umiestniť do čistiaceho a dezinfekčného roztoku. Vďaka nemu sa zvýši komfort nosenia a životnosť šošoviek. Novinkou je roztok Gelone, ktorý obsahuje už spomínaný hyaluronát sodný. Táto látka je využívaná najmä v plastickej a očnej chirurgii pre svoju schopnosť podporovať regeneráciu buniek.

 

www.sosovky-kontaktne.sk

 



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.