SME JEDEN TÍM - PRIDAJTE SA AJ VY A VYHRAJTE POBYT NA OLYMPIÁDE!
Autor(ka) : Zuzana
Dátum a čas : 10.12.2011 00:00
Kategória : Koktail
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Súdržnosť a podpora – pokiaľ ide o slovenský tím, práve toto je bez pochýb ten najsilnejší odkaz nadchádzajúcich olympijských hier v Londýne. Nielenže má celé Slovensko po prvý raz v histórii možnosť odieť sa do unikátnej olympijskej kolekcie a vyslať tak svetu jasný odkaz, ako hrdo stojíme pri našich reprezentantoch, ale autori olympijského oblečenia nezabudli ani na pomoc mladým športovcom, našim budúcim olympijským nádejám. Spoločnosť Alpine Pro v spolupráci so Slovenským olympijským výborom preto spustila projekt „Sme jeden tím“, do ktorého sa môžete zapojiť aj vy. Okrem príjemného pocitu z pomoci dobrej veci vás pritom možno poteší aj jedna z atraktívnych výhier!

Súdržnosť a podpora – pokiaľ ide o slovenský tím, práve toto je bez pochýb  ten najsilnejší odkaz nadchádzajúcich olympijských hier v Londýne. Nielenže má celé Slovensko po prvý raz v histórii možnosť odieť sa do unikátnej olympijskej kolekcie a vyslať tak svetu jasný odkaz, ako hrdo stojíme pri našich reprezentantoch, ale autori olympijského oblečenia nezabudli ani na pomoc mladým športovcom, našim budúcim olympijským nádejám. Spoločnosť Alpine Pro v spolupráci so Slovenským olympijským výborom preto spustila projekt „Sme jeden tím“, do ktorého sa môžete zapojiť aj vy. Okrem príjemného pocitu z pomoci dobrej veci vás pritom možno poteší aj jedna z atraktívnych výhier!

Aj tí najlepší na ceste k vrcholu potrebujú viac ako „len“ vynikajúce výsledky. Určite privítajú podporu a partnera, ktorý im umožní naplno rozvinúť ich talent, presadiť sa a ukázať svoje výnimočné schopnosti vo svete. Takýmto partnerom športových talentov sa odteraz stane aj novozaložená nadácia Jeden tím, do ktorej môže svoje projekty predkladať mladá športová generácia od septembra do novembra 2012.

Základný kameň finančnej pomoci mladým športovcom postavili predstavitelia spoločnosti Alpine Pro vložením počiatočného vkladu nadácie vo výške 7 000 eur. Výrobca športového oblečenia, z ktorého dielne pochádza aj olympijská kolekcia s čičmianskym motívom, sa však bude na financovaní nadácie podieľať aj ďalšími prostriedkami. „Hlavným zdrojom príjmov nadácie bude predaj fashion náramkov Slovakia Olympic Team od Alpine Pro. Na účet nadácie okrem toho spoločnosť Alpine Pro prispeje aj sumou 100 eur za každých 2012 fanúšikov na facebookovej stránke Sme jeden tím.“, vysvetľuje správkyňa nadácie Jeden tím Ing. Adriána Vyskočilová zo spol. Alpine Pro.

Prispieť na budúcnosť slovenských športovcov tak môže každý jednoduchým „Páči sa mi“ na Facebooku, ale aj priamo kúpou módnych náramkov Slovakia Olympic Team, ktoré nájdete vo všetkých predajniach Alpine Pro. Za každý „čičmiansky“ náramok v hodnote 3,99 eur prispejete nadácii Jeden tím symbolickým 1 euro. Získate tak nielen príjemný pocit a originálny olympijský doplnok, ale navyše budete zaradení do žrebovania o ceny, ktorým je iba ťažko odolať.

Je sa na čo tešiť, veď hlavnou výhrou je zájazd pre dve osoby na olympiádu v Londýne 2012! Druhá najšťastnejšia dvojica si zasa v britskej metropole užije víkendový pobyt a  tretí výherca si svoju pomyslenú bronzovú medailu môže vychutnať od hlavy po päty oblečený ako skutočný olympionik - pripravená je preňho totiž poukážka na kompletnú medailovú kolekciu od Alpine Pro, v ktorej – samozrejme, len v prípade úspechu – uvidíme na stupienkoch víťazov aj samotných slovenských reprezentantov!

„Podpora mladých športovcov a rozvoja ich talentu je určite potrebná – veď práve kdesi medzi nimi sa ukrývajú budúci profesionáli, ktorí budú Slovensko reprezentovať vo svete a prinesú domov množstvo medailí, možno aj z nasledujúcich olympiád. Mnohí z nich však nemajú možnosť začať sami, potrebujú dostať priestor a šancu. Práve to je teraz našim hlavným cieľom a sme si istí, že v budúcnosti nám to nová športová generácia viac než vráti. Budeme sa tiež tešiť z nadšenia, ktoré tejto myšlienke prejavia športoví fanúšikovia, či už na Facebooku alebo kúpou náramku. Výhry sa ako odmena za pomoc a podporu športovcom určite dostanú do tých správnych rúk a snáď niekomu urobia veľkú radosť.“, hovorí konateľ spoločnosti Alpine Pro Miroslav Jankovič, ktorý je spolu so svojimi kolegami Vladislavom Fedošom a Eliškou Čambalovou zároveň aj členom Správnej rady nadácie.

Do nadácie sú však priamo zapojení aj poprední predstavitelia športového diania na Slovensku. Do správnej rady prijali pozvanie okrem olympioničky Danky Bartekovej aj prezident Slovenského olympijského výboru František Chmelár a generálny sekretár výboru Jozef Liba. V dozornej rade nadácie pôsobia okrem Michala Andela z Alpine Pro aj známi slovenskí olympionici Martina Moravcová, Jozef Gönci, Zuzana Štefečeková a Samuel Piasecký.



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.