Jupí sirup je teraz Superhustý a Bez konzervantov
Autor(ka) : Lenka
Dátum a čas : 10.12.2011 00:00
Kategória : Výživa
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Ani u vás doma nikdy nesmie chýbať sirup? Potešíme vás! Jupí prichádza s novým radom Superhustých ovocných sirupov s ešte výraznejšou ovocnou chuťou. Nové sirupy sú navyše plnené unikátnou technológiou, ktorá im zabezpečí dlhšiu trvanlivosť bez použitia konzervantov. Všetkým, ktorí si strážia štíhlu líniu, sú určené dve najobľúbenejšie príchute vo variante Bez pridaného cukru. Nové Superhusté sirupy Jupí sú ten správny tip, keď chcete zahnať smäd niečím naozaj dobrým!

Ani u vás doma nikdy nesmie chýbať sirup? Potešíme vás! Jupí prichádza s novým radom Superhustých ovocných sirupov s ešte výraznejšou ovocnou chuťou. Nové sirupy sú navyše plnené unikátnou technológiou, ktorá im zabezpečí dlhšiu trvanlivosť bez použitia konzervantov.  Všetkým, ktorí si strážia štíhlu líniu, sú určené dve najobľúbenejšie príchute vo variante Bez pridaného cukru. Nové Superhusté sirupy Jupí sú ten správny tip, keď chcete zahnať smäd niečím naozaj dobrým!

 

„Naše sirupy sú známe tým, že sú skutočne husté. Kto si však myslel, že hustejšie už ani nemôžu byť, mýlil sa,“ hovorí o novinke sirup Jupí Superhustý Melita Vodičková, brand manažérka značky Jupí. Nový rad sirupov umožňuje riediť nápoje v pomere 1:10, takže z jednej fľašky pripravíte až 7 litrov výdatného ovocného osvieženia. Vďaka použitiu unikátnej technológie sú nové sirupy Jupí BEZ konzervantov a súčasne si zachovávajú to, čo je pre Jupí typické – sú tiež BEZ umelých farbív, s originálnou receptúrou, príjemnou vôňou domáceho sirupu a s mnohými príchuťami.

 

Z bohatej ponuky ôsmich príchutí si každý môže vybrať tú svoju. Milovníci klasiky a  domácich sirupov určite ocenia príchuť jahoda alebo malina.  Citrón príjemne osvieži riedený s pramenitou vodou, ale aj v šálke teplého čaju. Tí, ktorí dávajú prednosť netradičným príchutiam, môžu vyskúšať limetku s mätou, aloe vera či čierne ríbezle. Pomaranč a lesnú zmes si môžete vychutnať nielen v Superhustej variante, ale  aj Bez pridaného cukru.        

 

„Pri vývoji tento novinky sme mysleli aj na spotrebiteľov,  ktorí dávajú prednosť nápojom bez cukru. Pre nich sme pripravili dve najobľúbenejšie príchute pomaranč a lesnú zmes vo variante Bez pridaného cukru,“ vysvetľluje Melita Vodičková. Obsahujú len prírodný cukor, ktorý pochádza z ovocnej šťavy, a sladidlo. Sú tiež BEZ  konzervantov a umelých farbív.

 

Nový rad sirupov okrem kvality nesporne zaujme aj novým vzhľadom. Jupí Superhustý nájdete vo fľaškách s objemom 0,7l v modernom dizajne. A nielen to – určite oceníte špeciálny uzáver, ktorý zabráni stekaniu sirupu po fľaške a chráni jeho prírodné vlastnosti. Vďaka priesvitným plochám na etikete sa môžete presvedčiť o farbe a hustote sirupu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.