Keď vianočné želania zaplavia bratislavské námestie
Autor(ka) : Monika
Dátum a čas : 18.12.2011 00:00
Kategória : Koktail
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

S príchodom vianočných sviatkov sa ku nám dostáva nielen nákupné šialenstvo a s ním spojený zhon, ale aj radosť a očakávania Vianoc, ktoré si práve v tomto období začíname čoraz intenzívnejšie uvedomovať. Jednou zo základných ľudských hodnôt je aj schopnosť zdieľať svoje pocity s ostatnými. Úprimné a srdečné slová vďaky vo forme vianočného želania z úst blízkej osoby niekedy potešia oveľa

S príchodom vianočných sviatkov sa ku nám dostáva nielen nákupné šialenstvo a s ním spojený zhon, ale aj radosť a očakávania Vianoc, ktoré si práve v tomto období začíname čoraz intenzívnejšie uvedomovať. Jednou zo základných ľudských hodnôt je aj schopnosť zdieľať svoje pocity s ostatnými. Úprimné a srdečné slová vďaky vo forme vianočného želania z úst blízkej osoby niekedy potešia oveľa viac ako hodnotné dary.

 

Pilsner Urquell preto prináša jedinečnú možnosť pre všetkých, ktorí chcú poslať vianočné želanie svojim blízkym vo forme unikátneho projektu s názvom „Stena želaní“. Od 14. do 20. decembra budú na námestí obchodného centra Eurovea v Bratislave každý večer v čase od 17:00 do 22:00 hod. naživo premietané vianočné odkazy pre blízkych, priateľov a známych.  Namiesto potopy, na ktorú je nábrežie Dunaja zvyknuté z minulosti, tak námestie zaplavia srdečné prejavy vďaky a lásky, ktoré ešte umocnia nádhernú predvianočnú atmosféru.

 

Želania je možné poslať prostredníctvom web stránky www.zelajte.sk, kde môžete vpísať svoj odkaz, ktorý sa po odoslaní premietne pred celým námestím, alebo formou aplikácie pre mobilné telefóny, ktorá bude bezplatne dostupná na stiahnutie (QR kód potrebný pre stiahnutie sa nachádza na námestí obchodného centra Eurovea). Cieľom projektu je dať ľuďom možnosť venovať niekomu v okolí námestia Eurovea vianočné želania. Aby mohli radosť zdieľať aj všetci ostatní, bude im umožnené sledovať zaslané želania aj cez live stream na ich počítači či mobilnom telefóne.   

 

Kto rozpozná pravú radosť, želá ju aj ostatným. Pilsner Urquell sa tak stáva prostredníkom pri želaní pravých radostí a hodnôt Vianoc. Vďaka stene želaní sa môže podeliť o svoje pocity každý, komu na niekom naozaj záleží.



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.