Jarné trendy v líčení udáva AVON
Autor(ka) : Zuzana
Dátum a čas : 11.2.2012 00:00
Kategória : Krása
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Pôsobiť sviežo, oddýchnuto, sexy a hlavne trendy po dlhej zime – to naozaj nie je jednoduché. Vaša pleť potrebuje zregenerovať a osviežiť farbami.

 

Svieže jarné trendy v líčení vás rozžiaria

 

Pôsobiť sviežo, oddýchnuto, sexy a hlavne trendy po dlhej zime – to naozaj nie je jednoduché. Vaša pleť potrebuje zregenerovať a osviežiť farbami.  

Základom každého líčenia je vhodne zvolený make-up. Nová MINI verzia Neviditeľného make – upu s krycím efektom a OF15 vám ponúka nájsť vhodný odtieň pre vašu pleť a dokonale prekryje všetky nedostatky pleti. Ale konečný prirodzený a bezchybný vzhľad dosiahnete vďaka fixácií Kompaktným pleťovým púdrom Ideal Flawless.

Šedá, fialová a jemná marhuľová – farby, ktorými tento rok určite zaujmete, pretože sú horúcim jarným trendom. K sexy líčeniu vám dopomôže nová kolekcia najokúzľujúcejších farieb sezóny v štýlových baleniach, ktorá je inšpirovaná nežne ženskými a zároveň sexy módnymi trendmi.

Vyskúšajte nové Očné tiene True Colour Quatro, ktorých ponuka farieb je vhodná nielen na denné líčenie, ale aj na dymové líčenie a v kombinácii s  Gelovou ceruzkou na oči SuperSHOCK dosiahnete aj výrazné večerné líčenie. Svoju podmanivú krásu zvýraznite Rúžom Ultra Colour Rich. Nezabúdajte, že dôležitá je aj správne zladená farba nechtov. Vyberte si svoj odtieň k rúžu z ponuky Lakov na nechty Nailwear Pro. Oči zvýraznite Špirálou SuperCurlacious, ktorá vaše riasy vytočí až o 200 percent. Začnite už dnes pátrať po jarných trendoch a prekvapte svojich najbližších sviežim vzhľadom.

 

 

Starostlivosť o pleť s novinkami od AVONu

Každodenná starostlivosť o pleť je základom toho, ako bude vaša pokožka vyzerať v najbližších dňoch, mesiacoch, ale i o pár rokov. Stále viac žien pozoruje, že ich pleť reaguje podráždene na látky, s ktorými prichádzajú denne do styku. Citlivá pleť nie je dôsledkom vrodených dispozícií, ale môže scitlivieť časom.

Prvým krokom v starostlivosti o citlivú pleť je jej upokojenie a zabránenie podráždeniu. Pomôže vám v tom novinka od AVON Cosmetics Upokojujúca gélová maska na citlivú pleť z rady Solutions Sensitive botanicals. Maska pomáha udržať mladistvý vzhľad pleti, ale zároveň pokožku zanecháva hladkú a jemnú. Najväčšiu tendenciu k precitvlivelosti má suchá pleť. K zlepšeniu stavu pleti, ktorá je príliš podráždená a suchá, pomáha Obnovovacie sérum na citlicú pleť Solutions Sensitive botanicals. Pleťové sérum posilňuje pleť a eliminuje viditeľnosť škvŕn.

Najcitlivejšou časťou na tvári je očné okolie. Pokožka očného okolia je najjemnejšia a namáha sa oveľa viac ako ostatné časti tváre. Preto dermatológovia kozmetickej spoločnosti AVON vyvinuli Omladzujúcu starostlivosť o očné okolie Genics. Krém vyhladzuje a energizuje vzhľad pleti v oblasti očného okolia. Pri pravidelnom používaní zmierňuje línie a vrásky. Nezabúdajte, že každodenná starostlivosť o pleť sa vypláca.

 

 

*založené na výsledkoch týždňovej spotrebiteľskej štúdie 08-597, ktorej sa zúčastnilo 120 žien

**založené na výsledkoch spotrebiteľskej štúdie, ktorej sa zúčastnili ženy vo vekovom rozpätí 45-59 rokov

***založené na výsledkoch 8-týždňovej spotrebiteľskej štúdie č.11-020, ktorej sa zúčastnilo 146 žien

****založené na výsledkoch 12-týždňovej dermatologickej klinickej štúdie, ktorej sa zúčastnili ženy vo vekovom rozpätí 45-59 rokov   

 



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.