Londýnska olympijská horúčka zachvátila aj F&F
Autor(ka) : Natalia
Dátum a čas : 17.2.2012 00:00
Kategória : Móda
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Oficiálne sa začalo dlho očakávané odpočítavanie začiatku Olympijských hier Londýn 2012. F&F sa na túto veľkú udalosť teší rovnako ako všetci športoví fanúšikovia, a preto na jej počesť pripravila novú radu športového oblečenia F&F Active.

Oficiálne sa začalo dlho očakávané odpočítavanie  začiatku Olympijských hier Londýn 2012. F&F sa na túto veľkú udalosť teší rovnako ako všetci športoví fanúšikovia, a preto na jej počesť pripravila novú radu športového oblečenia F&F Active.

Byť fit je predsa IN v každom období nášho života a zdravie je to, čo si navzájom prajeme každý rok. F&F Active vám bude počas sezóny jar/ leto 2012 mementom novoročných predsavzatí, pozitívnym impulzom , ktorý vás nasmeruje do najbližšej telocvične, či fitka. Možno tým vašim katalyzátorom budú práve Olympijské hry  2012 v Londýne. F&F Active sa môže pochváliť všetkými technickými parametrami, ktoré sú samozrejmosťou u kvalitného športového oblečenia. Podpis F&F je v tejto súvislosti zárukou pohodlného nosenia a trendy štýlu aj počas namáhavého cvičenia.



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.