Baklažánový kaviár
Autor(ka) : Monika
Dátum a čas : 25.4.2012 00:00
Kategória : Recepty
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Baklažán rozkrojíme po dĺžke, osolíme, okoreníme, pokvapkáme olivovým olejom a pečieme zakrytý alobalom 40 minút (180 °C).

Baklažán      1 ks

Olivový olej  1 dcl

Pažítka        

Cibuľa          1 ks

Citrón           1 ks

Soľ

Korenie

 

Baklažán rozkrojíme po dĺžke, osolíme, okoreníme, pokvapkáme olivovým olejom a pečieme zakrytý alobalom 40 minút (180 °C).  Po upečení necháme vychladnúť, vydlabeme, dužinu nasekáme nadrobno, pridáme nadrobno nakrájanú cibuľu, pažítku, dochutíme citrónovou šťavou, soľou, korením a za stáleho miešania pridávame olivový olej.

Podávame na plátkoch pečených zemiakoch.

 


©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.