WEBER® WORLD: Prvá špecializovaná predajňa grilov príslušenstva Weber® na Slovensku!
Autor(ka) : Peter
Dátum a čas : 16.5.2012 00:00
Kategória : Koktail
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Pokiaľ ide o kultúru grilovania, Slováci a Česi sa už dnes môžu považovať za svetovú špičku a podľa prieskumov obľúbenosti tohto gastronomického umenia predčíme aj oveľa väčšie krajiny ako Španielsko či Taliansko. Práve pre veľký záujem slovenských zákazníkov otvoril výrobca špičkových grilov Weber® v Bratislave svoju prvú špecializovanú predajňu kategórie WEBER® WORLD!

Pokiaľ ide o kultúru grilovania, Slováci a Česi sa už dnes môžu považovať za svetovú špičku a podľa prieskumov obľúbenosti  tohto gastronomického umenia predčíme aj oveľa väčšie krajiny ako Španielsko či Taliansko. Práve pre veľký záujem slovenských zákazníkov otvoril výrobca špičkových grilov Weber® v Bratislave svoju prvú špecializovanú predajňu kategórie WEBER® WORLD!

 

Značka Weber®, ktorá sa vo svete grilovania už roky spája s tradíciou, kvalitou a spoľahlivosťou, reagovala na zvyšujúci sa počet zákazníkov zo Slovenska už v roku 2010 založením samostatného slovenského e-shopu na doméne www.wgrills.sk. Vzhľadom na neustále rastúci záujem však teraz svoje brány otvára aj prvá predajňa špeciálnej kategórie – Weber® World. V predajni na Trnavskej ceste 67 v Bratislave zákazníci od konca apríla nájdu kompletnú ponuku výrobkov Weber®, doplnenú navyše sortimentom korenia a rôznych grilovacích pomôcok!

Predajňa formátu Weber® World sa zároveň stane prvou plne špecializovanou predajňou grilov značky Weber® na území Slovenskej aj Českej republiky. O návrh jej dizajnu sa postaral jeden z najlepších českých architektov Luděk del Maschio a zákazníkom okrem obrovského výberu grilov a príslušenstva poskytne predovšetkým profesionálny servis vyškolených predajcov.

Vo Weber® World si priaznivci grilovania môžu vybrať z úplného sortimentu grilov Weber® - od grilov na drevené uhlie, cez plynové grily až po grily elektrické. Ponuka grilov najrôznejších veľkostí, dizajnu či dokonca farieb uspokojí aj toho náročnejšieho zákazníka. Na jednom mieste totiž nájde všetko od prenosného campingového minigrilu až po kompletnú záhradnú kuchyňu.

Samozrejmosťou je aj možnosť vybrať si zo širokej ponuky príslušenstva ku grilom. Okrem základného príslušenstva, ako je grilovacie náradie, brikety a obaly na grily, Weber® World ponúkne aj špeciality a novinky, napríklad údiace boxy, keramické grilovacie panvice či liatinové platne na prípravu pizze.

 „Veríme, že sa nám podarí na Slovenskom trhu pevne usadiť a zákazníci ocenia jedinú plne špecializovanú predajňu s grilmi Weber® v Českej a Slovenskej republike. Nájdu tu totiž ponuku toho najlepšieho, čo svet grilovania ponúka,“ hovorí Adam Havlíček, majiteľ predajne Weber® World.

Popri najširšej ponuke špičkových grilov a grilovacieho náradia má predajňa Weber® World pre zákazníkov pripravených aj niekoľko zaujímavých akcií. Už 24. mája grilovaciu sezónu odštartuje školou grilovania Grilakadémia Live, na ktorej sa účastníci pod vedením skúseného šéfkuchára v praxi zoznámia s rôznymi grilovacími metódami na drevenom uhlí, plynových a elektrických griloch. Akcia, na ktorej sa grilovanie predstaví ako pravá gastronomická disciplína pod šírym nebom, sa zopakuje ešte 21. júna a v prípade veľkého záujmu zo strany zákazníkov nie sú vylúčené ani ďalšie termíny.



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.