Nebojte sa farieb!
Autor(ka) : Gabika
Dátum a čas : 19.6.2012 00:00
Kategória : Móda
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Ak keď už nemáte sladkých 17 ani zrelých 25 pracujete na vysokej, reprezentatívnej pozícii, neznamená to, že svoj šatník musíte obmedziť na čiernu, šedú a farbu ťavej srsti. Oživenie ´klasického´ s najnovšími farebnými trendmi a vychytávkami, sa určite vyplatí.

Ak keď už nemáte sladkých 17 ani zrelých 25  pracujete na vysokej, reprezentatívnej pozícii, neznamená to, že svoj šatník musíte obmedziť na čiernu, šedú a farbu ťavej srsti. Oživenie  ´klasického´ s najnovšími farebnými trendmi  a vychytávkami, sa určite vyplatí. 

Budete sa cítiť príťažlivá, zaujmete svoje okolie a Vaša aura sa sviežimi farbami len tak rozžiari. Módne kúsky sviežich farieb, ktorými v lete hýri každá ulica,  sú kombinovateľné ako s elegantným outfitom, do práce, na jednanie či biznis večeru,  tak  sú využiteľné na pláž, či do mesta na prechádzku.

Farby, ktoré sú momentálne „in“:

Oranžová, resp. mandarínková, je farbou roka 2012 a čokoľvek v tejto farbe si na seba oblečiete, alebo použijete ako doplnok, nič tým nepokazíte, skôr naopak.

Modrá v rôznych trendy odtieňoch, napr. kobaltová  nikdy nesklame.  V kombinácií s bielou alebo čiernou je vždy vysoko elegantná.

Neutrálne farby sú takisto in, najmä ak zvolíte „vrstvenie“ a skombinujete niekoľko kúskov neutrálnych odtieňov.

 
 
 
Modely: Luisa Spagnoli


©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.