Poľovnícka pochúťka
Autor(ka) : Martina Jeníková
Dátum a čas : 24.11.2001 02:00
Kategória : Recepty
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

½ kg zvyškov pečeného alebo vareného mäsa, ¼ kg jabĺk, 3 cibule, 3 lyžice masla, 12 varených zemiakov, mleté čierne korenie, soľ, 1 šálka vývaru

½ kg zvyškov pečeného alebo vareného mäsa, ¼ kg jabĺk, 3 cibule, 3 lyžice masla, 12 varených zemiakov, mleté čierne korenie, soľ, 1 šálka vývaru

Mäso nakrájame na tenké plátky. Jablká a cibuľu olúpeme a pokrájame a spolu opražíme na masle do zlatista. Okoreníme a osolíme. Do ohňovzdornej misy striedavo ukladáme vrstvy mäsa, zemiakov, jabĺk a cibule, poslednú vrstvu tvoria zemiaky. Zalejeme vývarom, navrch dáme malé kúsky čerstvého masla a v rúre upečieme do ružova.


©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.