Viac energie na cesty v nových litrovkách Kofoly
Autor(ka) : Gabika
Dátum a čas : 8.7.2012 00:00
Kategória : Koktail
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Kofola prináša na trh dve inovácie. Prvou je zaujímavá ergonomicky tvarovaná 1L fľaša, ktorá je vyrobená tak, aby čo najviac vyhovovala cestovateľom a dobrodruhom. Druhou novinkou z dielne obľúbenej značky je Kofola s Guaranou. Pre obidve novinky má Kofola pripravenú marketingovú kampaň, ktorá dobrodruhov a cestovateľov zavedie na tie NAJ miesta po celom svete.

Kofola prináša na trh dve inovácie. Prvou je zaujímavá ergonomicky tvarovaná 1L fľaša, ktorá je vyrobená tak, aby čo najviac vyhovovala cestovateľom a dobrodruhom. Druhou novinkou z dielne obľúbenej značky je Kofola s Guaranou. Pre obidve novinky má Kofola pripravenú marketingovú kampaň, ktorá dobrodruhov a cestovateľov zavedie na tie NAJ miesta po celom svete.

„K letu a prázdninám neodmysliteľne patrí cestovanie, poznávanie a objavovanie nových krajín či kultúr a tiež prekonávanie samých seba. Na to však treba veľa energie, preto sme vybrali tie najlepšie zdroje a spojili ich v novej receptúre Kofoly s Guaranou,“ hovorí Filip Větrovský, brand manažér Kofoly, a dodáva: „Zároveň sme zvolili produkt, ktorý má optimálny objem a tvar na cestovanie – litrovú fľašku v novom ergonomickom dizajne, ktorý každému skvelo padne do ruky. Okrem novej príchute s guaranou sme pre našich fanúšikov zabalili do rovnakej fľaše aj Kofolu Original.“

O guarane už staré brazílske kmene vedeli, že je magickou rastlinou, ktorá okrem iného dodáva človeku silu. Účinkuje ako silná káva, neprekysľuje žalúdok a povzbudzujúce účinky navyše pretrvávajú dvakrát tak dlho ako po káve. Práve výťažky tejto juhoamerickej rastliny boli použité v novej Kofole, ktorá vám dodá energiu pri cestovaní. Okrem toho nová receptúra obsahuje o polovicu viac kofeínu ako Kofola Original. Je známe, že kofeín funguje ako stimulátor centrálnej nervovej sústavy a dočasne potláča únavu. Celá receptúra je ešte obohatená o vitamín B pre zvýšenú koncentráciu, zlepšenie pamäti a zníženie rizika vzniku srdcových chorôb.

Nové litrovky Kofoly sa v regáloch predajní objavia v priebehu júla 2012.



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.