Novinka PRIMALEX FORTISSIMO CLEAN: Vaše steny budú vždy čisté vďaka novej farbe
Autor(ka) : Peter
Dátum a čas : 24.7.2012 00:00
Kategória : Tipy, triky
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Nejedna gazdinka je nešťastná pri pohľade na steny v kuchyni... Ale aj tomu je koniec.

Nejedna gazdinka je nešťastná pri pohľade na steny v kuchyni... Ale aj tomu je koniec.

 

Spoločnosť PRIMALEX prichádza na trh s jedinečnou novinkou, vďaka ktorej sa škvrny na stenách od kávy, vína, či džúsu stanú minulosťou. Steny natrené PRIMALEX FORTISSIMO CLEAN majú najvyššiu možnú úroveň umývateľnosti a mechanickej odolnosti. Na odstránenie škvŕn vám postačí len navlhčená handrička a saponát, pričom sa nemusíte báť, že farbu umývaním poškodíte.

 

PRIMALEX FORTISSIMO CLEAN je novinkou v portfóliu produktov spoločnosti PRIMALEX. So súčasným PRIMALEX FORTISSIMO ju spája trieda umývateľnosti, ktorá však bola zvýšená na najvyššiu možnú úroveň, čím sa stala najodolnejšou farbou značky PRIMALEX.

 

Farba je určená na maľovanie stien, minerálnych omietok aj sadrokartónových priečok v často obývaných, namáhaných interiérových priestoroch ako sú jedálenské kúty, kuchyne, detské, či obývacie izby. Vďaka jedinečnej „CLEAN TECHNOLOGY“ budú steny bez neželaných škvŕn aj od problematických látok ako víno, káva, alebo fixky, či čokoláda. Pokročilý polymér použitý v tejto farbe, zabezpečuje jej hydrofóbne a olejofóbne vlastnosti.

 

PRIMALEX FORTISSIMO CLEAN sa predáva v 4 kg balení ako biely interiérový náter, ktorý je tónovateľný tekutými tónovacími farbami PRIMALEX MIXX. Ten ponúka na výber 14 odtieňov v baleniach 0,5 kg a 1 kg.

 

 



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.