Desatoro dokonalej manželky 1
Autor(ka) : Natália Križova
Dátum a čas : 2.4.2001 03:00
Kategória : Dokonalá
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Dorozumieť sa a žiť podľa možnosti v zhode so silným pohlavím nie je vždy ľahké. Existuje mnoho citlivých bodov, ktorým by sme sa mali v partnerstve vyhýbať. Iné platia pre budúce „dokonalé manželky“, ktorým sa zatiaľ podarilo zostať za dverami oficiálneho vzťahu a iné pre milujúce „žienky domáce“

Človek nevie prečo, ale stáva sa aj to, že si za partnera vyberieme muža, ku ktorému necítime „lásku nebeskú“ Treba preto vedieť, že sa môžeme naučiť mať ho radi, môžete sa naučiť ľúbiť ho, ale nemôžeme sa naučiť, aby nás priťahoval.

Najmä osamelé ženy okolo štyridsiatky často nezmyselne zľavujú zo svojich nárokov. Aj keď sa to dá pochopiť, varovanie je namieste. Nikdy neberte vážne muža, ktorý má na kolenách záplaty, v ústach špáradlo, alebo na ramene vytetované meno inej ženy.

Aj keď neuveríte, život dokázal pravdu tohto prikázania. Nikdy si nedohovárajte rande s bývalým priateľom svojej najlepšej priateľky.

Veľa sa už porozprávalo o tom, kto má komu zavolať a kto má mať v rukách iniciatívu. Pravdou ostáva, že niektorých mužov / a je ich čoraz viac/ musíte do vzťahu dokopať. Napriek tomu platí, že mu môžete zavolať maximálne trikrát až potom si začať lámať hlavu, prečo vám nezavolal on ako prvý. Keď vás ubezpečí, že je rád, že vás počuje a o chvíľu sa ozve. Radšej si nerobte nádeje.

O úlohe sexu vo vzťahu sme už aj v Lady popísali dosť. Teraz varujeme: Musíte sa s ním vyspať najmenej päťkrát kým skonštatujete, že nijaký sex je lepší ako zlý sex.

Ak ste sa ešte nezoznámili s jeho rodičmi, je priskoro milovať sa s ním bez antikoncepcie. Pohľad na rodinný život partnera je lepší ako veštba u kartárky. Iba málokedy padá jablko dosť ďaleko od stromu.

Ak nemáte stopercentnú istotu, hneď po prvom rande, že sa s ním ešte chcete stretnúť, radšej ho nechajte. Ak nemáte stopercentnú istotu, či s ním chcete spať, nerobte to. Treba to iba rozchodiť.

Najväčšou chybou na začiatku každého vzťahu je benevolencia. Sme šťastní, že dni samoty sú za nami a preto odpúšťame svojmu partnerovi všetko, za čo sme toho predošlého opustili. Ak si nechcete zbytočne komplikovať život zapamätajte si , že čokoľvek od neho očakávate v priebehu najbližších šiestich mesiacov alebo šiestich rokov – od pomoci v domácnosti až po orgazmus – očakávajte a vyžadujte to od začiatku.

Každú jednu minútu sa tešte zo svojej slobody, z možností a dobrodružného života slobodnej ženy, aby ste mali na čo spomínať, keď vám to bude chýbať.

Zlatá rada: Ak vám nenapadne do týždňa tri razy, že už viac nechcete byť sama, nevydávajte sa.

Pokračovanie pre vydaté zajtra


©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.