Doprajte vlasom nadýchanosť a ľahkosť s novou kolekciou Pantene Aqua Light.
Autor(ka) : Gabika
Dátum a čas : 2.8.2012 00:00
Kategória : Krása
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Ľahké a nadýchané alebo pevné a hĺbkovo vyživené vlasy? Vďaka pokrokovým technológiám od Pantene moderné ženy si už nemusia vyberať! Odborníci tejto značky vyvinuli nový rad vlasovej kozmetiky Pantene Aqua Light, ktorá vyživuje vlasy a pritom ich nezaťažuje. Výsledkom sú viditeľne zdravšie vlasy, ktoré sú zároveň vďaka čomu sú ľahké a vzdušné po celý deň.

Ľahké a nadýchané alebo pevné a hĺbkovo vyživené vlasy? Vďaka pokrokovým technológiám od Pantene moderné ženy si už nemusia vyberať! Odborníci tejto značky vyvinuli nový rad vlasovej kozmetiky Pantene Aqua Light, ktorá vyživuje vlasy a pritom ich nezaťažuje. Výsledkom sú viditeľne zdravšie vlasy, ktoré sú zároveň vďaka čomu sú ľahké a vzdušné po celý deň.

Dnešné ženy oceňujú jednoduché a priame riešenia, ktoré sú efektívne a zároveň majú dlhotrvajúci účinok. Pri svojom rýchlom životnom tempe vyhľadávajú výrobky, ktoré dosahujú trvácne výsledky bez kompromisov. Keď niečo robia, chcú z toho vyťažiť maximum. Práve preto sa napríklad džúsy stali súčasťou každodennej stravy, lebo nahrádzajú niekoľkochodové jedlá. Beztiažová joga je populárna nielen preto, že spevňuje telo, ale vďaka nej sa cítia ľahko a uvoľnene. Aj od technológií očakávajú, že im poskytnú účinné riešenia, využívajú tablety alebo smartfóny na obchodné konferenčné hovory, nahrávanie videa na narodeninovej oslave najlepšej kamarátky, alebo na počúvanie relaxačnej hudby počas prechádzky v parku. Čo však moderné ženy očakávajú od výrobkov pre starostlivosť o vlasy?

 

Veľká výzva pre jemné vlasy

Z výskumu, ktorý vykonali odborníci z Pantene, vyplynulo, že 75 % žien sa sťažuje na ich vlasy, ktoré počas dňa strácajú ľahkosť a pružnosť. Pre ne sú tieto dve vlastnosti, spolu s leskom a hebkosťou, znakom zdravých vlasov. Je to dôležité najmä pre ženy, ktoré opisujú svoje vlasy ako jemné a krehké. Aj napriek tomu, že až 68 % žien sa sťažuje na stav ich vlasov, až 88 % žien s jemnými vlasmi z obavy pred zaťažením nikdy nepoužíva, alebo používa veľmi zriedkavo, intenzívne balzamy alebo nezmývateľné balzamy na vlasy. Zároveň je však všeobecne známe, že tajomstvo zdravo vyzerajúcich a krásnych vlasov je ukryté v správnej výžive.

Každý typ vlasov potrebuje hĺbkovú a pravidelnú výživu, aby vlasy vyzerali zdravo a aby si účes dlhšie udržal ľahkosť, sviežosť a lesk. A to je výzva pre väčšinu napríklad poľských žien, keďže ich vlasy sú jemné a krehké a pre svoju štruktúru sú veľmi náchylné na pocit zaťaženia. Dôvodom je, že takéto vlasy obsahujú až o 50 % menej proteínu v porovnaní s normálnymi vlasmi, a preto nedokážu uniesť všetky ochranné látky, ktoré sa prichytávajú na jednotlivé pramene vlasov. A to je príčina, prečo sú niektoré výrobky pre tieto vlasy príliš zaťažujúce a neumožňujú im dostatočnú slobodu pohybu. Podobný problém majú aj ženy, ktorých vlasy sa rýchlo mastia. Takéto vlasy sú pokryté zvýšeným množstvom kožného mazu, a preto ich ďalšia nesprávne aplikovaná výživa ešte viac zaťaží.

Pantene Aqua Light – pevnosť v ľahkosti

Práve vďaka objavom vedcov značky Pantene sa už ženy nemusia rozhodovať medzi ľahkými, nadýchanými vlasmi a hĺbkovo vyživenými prameňmi. Vďaka poznatkom, že jemné a krehké vlasy, ako aj vlasy s tendenciou hromadiť nánosy mastnoty, sú mimoriadne náchylné na pocit zaťaženia, odborníci značky Pantene v spolupráci so špičkovými nezávislými odborníkmi z celého sveta vyvinuli účinné a dlhotrvajúce riešenie. Chceli sme vyvinúť kozmetiku, ktorá minimalizuje pocit zaťažených vlasov a zanechá ich správne vyživené a pevné, a zároveň svieže a ľahké po celý deň – vraví Dr. Frauke Neuserová, hlavná výskumná pracovníčka z Pantene. Výsledkom tohto výskumu je jedinečný rad Pantene Aqua Light s ľahkým zložením, bohatým na výživné látky, ktoré posilňujú vlasy a pritom ich nezaťažujú, v dôsledku čoho sú vlasy ľahké a plné pohybu počas celého dňa.

Tajomstvo nových výrobkov Pantene je ukryté v prevratných technologických riešeniach skombinovaných tak, aby vytvárali veľmi ľahké zloženie:

·         Kozmetika využíva technológiu „Clean-Rinse“, vďaka ktorej sa tieto výrobky oplachujú oveľa rýchlejšie ako bežná vlasová kozmetika. Táto technológia minimalizuje množstvo zvyškov vo vlasoch, vďaka čomu ostávajú vlasy svieže a ľahké, ale zároveň posilnené počas celého dňa.

·         Zo šampónu Aqua Light bol odstránený silikón a balzam v porovnaní s ostatnými balzamami Pantene obsahuje iba polovičné množstvo silikónu. Dr. Frauke Neuserová to vysvetľuje takto: Silikóny majú vynikajúce výživné vlastnosti. Ich nadmerné množstvo však môže zaťažovať jemné vlasy. V šampónoch a balzamoch sme ich preto nahradili novými vyživujúcimi zložkami, ktoré pomáhajú spevniť vlasy bez zanechania pocitu zaťaženia.

·         Odborníci z Pantene vyvinuli jedinečnú katiónovú povrchovo aktívnu látku s asymetrickou štruktúrou, aby bolo zloženie balzamu ľahké a jemné, vďaka čomu si jeho ošetrujúce zloženie udržiava pri izbovej teplote vlastnosti ako tekutá látka. Preto je oplachovanie nového výrobku oveľa jednoduchšie. Vlasy si tak udržiavajú ľahkosť, objem a pružnosť.

·         Balzam Aqua Light využíva modernú technológiu gélovej lamelárnej štruktúry, ktorá na rozdiel od bežných krémových balzamov nezaťažuje vlasy. Vďaka gélovej štruktúre absorbujú vlasy výživné látky a počas oplachovania sa zvyšky ľahko odstránia, pretože vyživujúce molekuly sa rozpadnú na menšie častice, ktoré sa ľahko oplachujú – vysvetľuje Dr. Kenij Aramaki z Yokohama National University.

 

Kozmetika Aqua Light bola podrobená veľkému množstvu testov. Najmä testami, vykonanými v TRI Princeton sa ukázalo, že výrobky z tohto radu sa starajú o vlasy a vyživujú ich v rovnakom rozsahu ako luxusné výrobky, ktoré sú oveľa drahšie (v porovnaní s radom kozmetiky s podobnými vlastnosťami v hodnote aspoň 70 eur).

 

4 kroky k vlasom bez pocitu zaťaženia

Odborníci značky Pantene vyvinuli dôkladný program starostlivosti o vlasy Aqua Light, aby poskytli to najlepšie možné riešenie pre potreby moderných žien, ktorých túžbou je, aby ich vlasy zostali vzdušné a ľahké po celý deň. Vďaka štyrom krokom – pravidelné umývanie, výživa, posilňovanie a ochrana – zostanú vaše vlasy viditeľne zdravšie, ľahšie a pevnejšie po celý deň:

 

Krok 1: Umývanie

Šampón Pantene Aqua Light

Jemné zloženie šampónu bez silikónu s technológiou Clean-rinse odstraňuje z vlasov nečistoty a neželané zvyšky stylingovej kozmetiky, zanechávajúc ich ľahké, čisté a pripravené absorbovať vyživujúce zložky, ktoré sa nachádzajú v balzamoch na vlasy.

Krok 2: Výživa  

Balzam na vlasy Pantene Aqua Light

Vďaka svojmu jemnému zloženiu sa oplachuje dvakrát rýchlejšie ako bežné balzamy Pantene. Tento balzam poskytuje vlasom hĺbkovú výživu a vďaka jednoduchému oplachovaniu v nich nezanecháva žiadne neželané zvyšky. Výsledkom sú pružné vlasy bez pocitu zaťaženia. Po celý deň!

Krok 3: Posilnenie

Dvojminútová vyživujúca maska na vlasy Pantene Aqua Light

Dokonca aj jemné vlasy a vlasy náchylné na pocit zaťaženia si zamilujú masku na vlasy Aqua Light. Aj napriek obsahu intenzívnych vyživujúcich zložiek tento výrobok vlasy nezaťažuje, vďaka čomu sú vlasy ľahké a zároveň posilnené po celý deň. Po nanesení dosiahne maska svoj účinok už po dvoch minútach. 

Krok 4: Ochrana 

Ľahký vyživujúci sprej na vlasy Pantene Aqua Light

Jemný dvojfázový vyživujúci sprej na úpravu a osvieženie vlasov medzi dvomi umytiami. Prvá (horná) vrstva výrobku obsahuje posilňujúce zložky, ktoré pomáhajú rozčesávať vlasy, zatiaľ čo koncentrovaná druhá (spodná) vrstva prináša okamžité vyhladenie účesu. Sprej sa môže používať kedykoľvek počas dňa na vlhké alebo suché vlasy.  

 

Odporúčané maloobchodné ceny výrobkov z kolekcie Aqua Light:

Šampón Pantene Aqua Light 250 ml

Šampón Pantene Aqua Light 400 ml

Kondicionér Pantene Aqua Light 250 ml

Kondicionér Pantene Aqua Light 400 ml

2-minútová vyživujúca maska na vlasy Pantene Aqua Light

Vyživujúci sprej na vlasy Pantene Aqua Light 150 ml

 

 

 



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.