Glamour & Chic......taká je kolekcia Luisa Spagnoli jeseň/zima 2012.
Autor(ka) : Janka
Dátum a čas : 5.10.2012 10:29
Kategória : Móda
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Žena Luisa Spagnoli sa oblieka s vycibreným vkusom Talianky, rafinovanou eleganciou a nadčasovosťou v každom ročnom období. Nová kolekcia Luisa Spagnoli jeseň/zima 2012 je plná aktuálnych vzorov, príjemných hrejivých materiálov a atraktívnych kúskov na každodenné nosenie s puncom haute couture. Luisa Spagnoli stavila v novej kolekcii na návrat do 70 rokov 20.stroročia, s ktorým prináša aj poriadnu dávku glamour look-u.

Žena Luisa Spagnoli sa oblieka s vycibreným vkusom Talianky, rafinovanou eleganciou a nadčasovosťou v každom ročnom období.  

 

Nová kolekcia Luisa Spagnoli jeseň/zima 2012 je plná aktuálnych vzorov, príjemných hrejivých materiálov a atraktívnych kúskov na každodenné nosenie s puncom haute couture. Luisa Spagnoli  stavila v novej kolekcii na návrat do 70 rokov 20.stroročia, s ktorým prináša aj poriadnu dávku glamour look-u.

 

Z materiálov je to túto sezónu tvíd, plsť, kožušina, ktoré udávajú smer, ale v kolekcií nájdete aj jemnulinký hodváb.   Učarujú Vám tesne padnúce saká zdôrazňujúce pás, kožušinové límce, blúzky atraktívnych vzorov,  zavinovacie šály, norkové peleríny, haute couture kabátiky či vo večernej móde super aktuálne riasenie.  A samozrejme, veľa-veľa úpletu a angorskej vlny, ktorá je tým najcennejším dedičstvom tejto značky (Pozn. zakladateľka značky, Luisa Spagnoli, začala ako prvá s Európe chovať špeciálny druh králikov na angorskú vlnu a preslávila sa jej spracovaním).

 

V šatách z mäkučkej angory sa budete cítiť ako v balvnke  a zároveň sexy aj pri klesajúcich teplotách.  Ak chcete žiariť v aktuálnom plstenou klobúku ála Diane Keaton, zavítajte do exkluzívnej slovenskej predajne Luisa Spagnoli v bratislavskej Eurovea Galleria a buďte aj túto jeseň jedinečná!

 

 

 



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.