Recepty zo Spiša: Pamula - Goralský puding |
||
Autor(ka) : Lenka Dátum a čas : 31.10.2012 00:00 Kategória : Recepty WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ... |
||
Hrušky opláchneme a uvaríme vo vode s cukrom, kým nezmäknú. Do vody pridáme múku a za stáleho miešania uvaríme redšiu kašu. Do uvarenej kaše (pudingu) pridáme med, uvarené hrušky a nemočené hrozienka. Všetko spolu premiešame. | ||
Potrebujeme: 2 lyžice včelieho medu 1 lyžica cukru 1 lyžica hrozienok Príprava: Hrušky opláchneme a uvaríme vo vode s cukrom, kým nezmäknú. Do vody pridáme múku a za stáleho miešania uvaríme redšiu kašu. Do uvarenej kaše (pudingu) pridáme med, uvarené hrušky a nemočené hrozienka. Všetko spolu premiešame. ©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. |