Kurz dokonalej manželky ....
Autor(ka) : Martina Jeníková
Dátum a čas : 28.9.2000 03:00
Kategória : Dokonalá
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Dokonalá manželka vie, ako jej manžel trpí, keď sa musí niekde vychystať „ za krásneho“, alebo keď mu jeho povolanie prikazuje chodiť denne v obleku a vo viazanke, preto by mu mala rozprávaním príbehu, ktorý si prečíta uľahčiť obliekanie. Keď potom muži zapoja svoju fantáziu, viazanie uzlov sa môže stať neskutočnou zábavou.


Dokonalá manželka vie, ako jej manžel trpí, keď sa musí niekde vychystať „ za krásneho“, alebo keď mu jeho povolanie prikazuje chodiť denne v obleku a vo viazanke, preto by mu mala rozprávaním príbehu, ktorý si prečíta uľahčiť obliekanie. Keď potom muži zapoja svoju fantáziu, viazanie uzlov sa môže stať neskutočnou zábavou.
Ľudovít XIV.- kráľ Slnko, rozšafný vládca a veľký milovník žien si z viazania uzlov spravil vlastnú reč. On a jeho priatelia sa takto nenápadne a hlavne bez možnosti odpočúvania, jasnou rečou dohovárali s dámami svojho srdca. Pozorní farári prví odhalili tajomstvá pánskych huncútstiev a aspoň tam, kde mali dosah, nosenie viazaniek zakázali. Čím vlastne seba a tých, ktorých mali možnosť ovplyvniť, obrali o symbolické mužstvo. Symbolicky sa vlastne vykastrovali.
Keďže americkí kovboji nosili namiesto viazanky dve šnúrky s brošňou a tým nemohli nijako rafinovane dámam naznačovať svoje úmysly, stali sa hulvátmi, v lepšom prípade neokrôchancami.
Nikdy sa im nepodarilo vytvoriť z ich oblečenia tajnú reč a dámam svojho srdca niečo odkázať. Radšej ich teda hodili pred seba na koňa a všetko, čo chceli, im jasne a rukolapne vysvetlili. Ono to prišlo zajedno. Napriek tomu módu kovbojov nasledovali vždy iba neokrôchaní kovboji. Poprípade muži, ktorí okrem sily nemali dáme čo ponúknuť. Do inej kategórie patril americký prezident.
Ak si pamätáte aféru Lewinská – Clinton, šiel Bill v duchu panovníckych rodov a na dôkaz svojho záujmu nosil na tlačovky viazanky od Moniky. Cítite to vzrušenie? Prvý muž sveta vo viazanke od praktikantky. No povedzte, nie je to prísľub? Vráťme sa však do histórie. Kráľ Slnko bol aj psychológ – amatér, pretože dnešní profesionáli zistili, že viazanka je jediným jasným signálom sexuality na mužskom oblečení a najhlavnejším prejavom jeho osobnosti. Tento výskum asi nerobili muži.
Ja mám pocit, že je to pomsta žien. Väčšine mužov, ktorých poznám, kupuje viazanku manželka, priateľka alebo priateľkina priateľka, poprípade všetky tri. To znamená, že zväčša ženy určujú mužove symboly sexuality a potom aj pozorne sledujú ako reaguje okolie. A tak, páni, ale aj dámy, ktoré pánom viažu viazanky, pozorne čítajte reč signálov. Páni, aby ste ich mohli vysielať a dámy, aby ste mohli pomýliť konkurenciu. Začnime malým trojuholníkovým uzlom. Viete, čo znamená? Malý trojuholníkový uzol s hlbokou priehlbinkou je jasným znakom ženskej mušličky. Hádajte teda, čo asi znamená? „Keď ťa vidím, myslím stále na to isté.“ Radšej ani nepomyslieť na to, čo znamená veľký trojuholník, s veľkou priehlbinkou, alebo viazanka, ktorá visí na košeli ledabolo ako psí jazyk. Milé manželky, priateľky a partnerky, neviažte svojim milým tento neklamný znak ich vierolomnosti.
Nestačili by ste sa potom čudovať. A už vonkoncom si teraz nemyslite, že ten váš takejto reči nerozumie. Buďte pekne ostražité, chlapi sú rafinovaní!!! Keby ste mali za manžela takého ťuťmáka, ktorý naozaj netuší, že viazanku nosí ako symbol mužnosti, dnes večer mu to pri pohári šampanského pekne objasnite. Potom bude menej frfľať, keď si ju bude musieť dať. Nemyslite si však, že viazanka je jediným symbolom mužskej sexuality v pánskom oblečení. Z toho, na čo všetko už vedci prišli, vyplýva, že vlastne najúbohejším symbolom sexu je holý domorodec.
Približne na úrovni farebných ornamentov u jednoduchých národov je hrubá reťaz na krku svojbytných mladších i mlado sa tváriacich jedincov. Má dodať punc osobnosti. Kde však chýba osobnosť, nepomôže ani zlato. Ani športové čiapky už neslúžia na zohriatie hlavy ako kedysi. Dnes dodávajú majiteľovi neformálny výzor a signalizujú jeho komunikatívnosť. Poprípade zakrývajú zlý strih alebo neumytú hlavu. Tesne obopínajúce nohavice môžu byť tiež eroticky príťažlivé, prinajhoršom dokazujú, že ich majiteľ je zvodca, nevie prať, alebo nevie čítať. Keby vedel, prečítal by si, ako tesné nohavice ohrozujú jeho budúce potomstvo.

Pokračovanie nabudúce...


©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.