Svetoznámy umelec naživo zatraktívni spoločnú predajňu Orangeu a Samsungu
Autor(ka) : Peter
Dátum a čas : 19.11.2012 00:00
Kategória : Koktail
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Pri príležitosti predstavenia Samsung GALAXY Note II, najnovšieho prírastku modelového radu v kategórii Note, pripravili spoločnosti Samsung a Orange Slovensko netradičné podujatie v nákupnom centre Eurovea v Bratislave. Dňa 24. 11. privítajú svetoznámeho umelca Flavien Demarigny, známeho ako Mambo, ktorý priamo pred zrakmi návštevníkov zatraktívni svojim dielom spoločnú predajňu oboch značiek.

Pri príležitosti predstavenia Samsung GALAXY Note II, najnovšieho prírastku modelového radu v kategórii Note, pripravili spoločnosti Samsung a Orange Slovensko netradičné podujatie v nákupnom centre Eurovea v Bratislave. Dňa 24. 11. privítajú svetoznámeho umelca Flavien Demarigny, známeho ako Mambo, ktorý priamo pred zrakmi návštevníkov zatraktívni svojim dielom spoločnú predajňu oboch značiek.

 

Mambo je francúzsko-maďarský umelec, ktorý žije a tvorí v Paríži a v súčasnosti vystavuje svoje diela v mnohých popredných galériách v Paríži či Ženeve. V oblasti umenia bol samouk a jeho diela sú plné emócií. Verí, že prostredníctvom diela odovzdáva príbeh. Aj preto  sa ho rozhodli spoločnosti Orange a Samsung pozvať a prenechať mu priestory svojej prvej spoločnej predajne na Slovensku. Práve predajňa v nákupnom centre Eurovea sa stane centrom verejného podujatia, počas ktorého bude Mambo naživo tvoriť svoje netradičné výtvarné dielo. Mambo sa v Bratislave zastaví v rámci turné, ktoré spoločne realizujú značky Orange a Samsung vo viacerých európskych mestách.

 

Nie je to však len bratislavská predajňa, ktorej dá Mambo novú pridanú hodnotu. Z jeho umeleckého nadania sa budú môcť tešiť aj majitelia Samsung GALAXY Note II, ktorí si vo svojom novom zariadení nájdu exkluzívnu aplikáciu  vytvorenú týmto popredným umelcom. Navyše, pri kúpe tohto inteligentného zariadenia automaticky získajú aj štýlový obal s dizajnom od Mamba. 

 

Pre umeleckých nadšencov je Samsung GALAXY Note II tým pravým spoločníkom, ktorý zachytí zážitky a myšlienky jeho používateľov jednoducho a rýchlo. Disponuje 5.55 palcovým HD Super AMOLED Plus displejom, štvorjadrovým procesorom a pamäťou RAM s kapacitou 2 GB. Ponúka obrazový formát 16:9 a veľký displej, ktorý umožňuje zobraziť obsah jasne a živo. Samsung GALAXY note II poháňa operačný systém Android 4.1 Jelly Bean.

 

Dotykové pero je výborným pomocníkom integrovaným priamo do tela zariadenia, ktoré poskytuje rovnaký pocit z písania ako klasické pero, s ktorým je možné zachytiť nápady a skombinovať rukopis s akýmkoľvek digitálnym obsahom priamo na obrazovke.

 

Ako darček pod stromček si Samsung GALAXY Note II s programom WOW s unikátnou klesajúcou tarifou môže dopriať každý. Iba s Orangeom si môže zákazník sám určiť aj výšku zľavy na tento smartfón.

 



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.