Chvíle v spojení tradície a skvelej chuti |
||
Autor(ka) : Eva Dátum a čas : 27.11.2012 00:00 Kategória : Tipy, triky WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ... |
||
Jesenné a chladné dni v nás čoraz viac vyvolávajú pocity tepla domova a túžby po stretnutí s priateľmi. Spríjemnite si spoločné chvíle chrumkavými knäckebrotovými tyčinkami – RACIO Knäck Snack. | ||
Jesenné a chladné dni v nás čoraz viac vyvolávajú pocity tepla domova a túžby po stretnutí s priateľmi. Spríjemnite si spoločné chvíle chrumkavými knäckebrotovými tyčinkami – RACIO Knäck Snack. Obsahujú až 67 % celozrnnej ražnej múky a vynikajú vysokým obsahom vlákniny (21 %). Zamilujú si ich tak nielen vyznávači zdravého životného štýlu a tradičných surovín, ale aj všetci, ktorí si radi len tak pochutnajú na chrumkavom chlebíku pri sledovaní televízie, čítaní dobrej knihy alebo na návšteve u priateľov a známych. Navyše, tenké krehké tyčinky v spojení s dvoma tradičnými surovinami – rascou a makom, predstavujú kombináciu skvelých chutí typických pre našu domácu kuchyňu. Tradícia ukrytá v tenkých plátkoch Knäckebroty patria medzi obľúbené a vyhľadávané výrobky nielen pre svoju chuť, Spojenie domácich chutí Kombináciu RACIO Knäck Snack s rascou alebo RACIO Knäck Snack s makom si Tip na pohostenie u vás doma Tenké krehké plátky starostlivo zabalené v praktickom balení môžete mať po ruke vždy, keď chcete pohostiť rodinu, priateľov alebo známych u vás doma. Vyskúšajte RACIO Knäck Snack s makom alebo RACIO Knäck Snack s rascou, napríklad v kombinácii so smotanovo-medovým dipom. Potrebujeme: 150 g kyslej smotany, 30 g olivového oleja, 20 g cesnaku, 20 g medu, soľ, mleté biele korenie Postup: Olivový olej rozohrejeme, pridáme posekaný cesnak, med, znížime teplotu na minimum a cesnak restujeme do zlatista. Vychladíme, pridáme kyslú smotanu, soľ, biele korenie a celú zmes rozmixujeme ponorným mixérom do hladka. ![]() ©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. |