Zdobenie biele...
Autor(ka) : Zuzana
Dátum a čas : 30.11.2012 00:00
Kategória : Tipy, triky
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Zdobenie biele, obľúbený pomocník pri vianočnom pečení. Biele zdobenie sa stalo už neodmysliteľnou súčasťou prípravy vianočných múčnikov, je ideálne na skrášlenie medovníčkov, lineckých koláčikov, veľkých tort, ale aj chutných cupcakes. Môžete s ním vyčariť krásne obrazce na väčších plochách, no rovnako dobre poslúži, aj keď treba ozdobiť malé koláčiky rýchlo a bez námahy.

Do obchodov prichádza ďalšia z noviniek Dr.Oetker – Zdobenie biele, obľúbený pomocník pri vianočnom pečení. Biele zdobenie sa stalo už neodmysliteľnou súčasťou prípravy vianočných múčnikov, je ideálne na skrášlenie medovníčkov, lineckých koláčikov, veľkých tort, ale aj chutných cupcakes. Môžete s ním vyčariť krásne obrazce na väčších plochách, no rovnako dobre poslúži, aj keď treba ozdobiť malé koláčiky rýchlo a bez námahy.

 

Biele zdobenie Dr.Oetker je chutné a príťažlivé na pohľad, navyše je aj praktické. Najviac sa hodí s tmavou polevou – čím kontrastnejšie, tým lepšie. Nepotrebujete pritom žiadne umelecké vlohy ani kurz maľovania. Vaši blízki iste ocenia, ak do zdobenia vložíte srdce – skúste napríklad jednoduché ornamenty či rozprávkové postavičky. Tie potešia hlavne tých najmenších.

 

Skúšali ste niekedy pripravovať cupcakes? Tieto malé koláčiky servírované v papierových košíčkoch sú teraz hitom sezóny. Stačí ich posypať Bielym zdobením od Dr.Oetker a vianočná novinka je na svete. NÁŠ TIP: Skúste si pripraviť svoje vlastné vianočné cupcakes. Upečte Muffiny s čokoládovými kúskami Dr.Oetker, polejte ich Polevou tmavou Dr.Oetker a ozdobte ich Zdobením Bielim Dr.Oetker. Obrázky stromčekov, snehuliakov či vločiek potešia každé oko a lahodnou čokoládovou chuťou urobia radosť veľkým aj malým.

 

 



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.