POTEŠTE BLÍZKYCH DARČEKOM Z KOLEKCIE BUSHMAN
Autor(ka) : Zuzana
Dátum a čas : 4.12.2012 00:51
Kategória : Móda
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Nová kolekcia prémiovej značky oblečenia BUSHMAN jeseň/zima 2012 je v duchu svojej tradície určená predovšetkým na cestovanie a voľný čas. Nechýbajú však ani modely do mesta alebo do kancelárie.

Nová kolekcia prémiovej značky oblečenia BUSHMAN jeseň/zima 2012 je v duchu svojej tradície určená predovšetkým na cestovanie a voľný čas. Nechýbajú však ani modely do mesta alebo do kancelárie. Kolekcia obsahuje širokú ponuku kvalitných pánskych a dámskych produktov, ktoré možno neobmedzene kombinovať. Špecifickou líniou je BUSHMAN CLASSIC ako dôkaz vernosti tradícii, štýlu a charakteru značky. Celá kolekcia je vyrobená takmer výhradne z prírodných materiálov -  bavlna, vlna, ľan alebo koža.  Moderné spracovanie a následná úprava zaručujú vynikajúce úžitkové vlastnosti. BUSHMAN ako vždy ponúka pohodlné osvedčené strihy, vysoko kvalitné materiály a spracovanie.

 

Verná svojim farbám

Farebnosť pánskej kolekcie jeseň/zima 2012 je v odtieňoch typických pre značku BUSHMAN, čo sú zemité odtiene hnedej, široká škála zelených a béžových odtieňov. Akcentujúcimi farbami sú oranžová, vínová a krémová. Okrem jednofarebných modelov ponúka pánska kolekcia veľký výber decentných i výraznejších kociek použitých prevažne na košeliach a originálne motívy potlačí tričiek s cestovateľskou a prírodnou tematikou. Dámska kolekcia je ladená v odtieňoch béžovej, tmavo hnedej a tmavo šedej. Akcentujúcou farbou je oranžová a červená. Väčšina modelov značky BUSHMAN sa vyznačuje neobyčajnou jemnosťou na dotyk, ktorá je dosiahnutá špeciálnym opraním a pigmentovým farbením. To zabezpečuje aj autentický vzhľad a originálnu farebnosť oblečenia.

 

Súčasťou ponuky je nadčasová línia BUSHMAN CLASSIC, ktorá je spojením štýlu, tradície a najvyššej kvality. Líniu CLASSIC charakterizujú zemité prírodné odtiene. V tejto rade upútajú pozornosť napríklad košele PEONY a HAMMER, cargo nohavice DRAKE z pevného odolného materiálu, praktické odopínacie cargo nohavice HOOK, bunda BASS inšpirovaná army štýlom, ďalej bunda WOLF s vnútornou odopínacou fleecovou vestou a mnohými funkčnými detailmi. Zaujme rovnako aj vesta VESTIL s praktickými vreckami.  Štýlové expedičné topánky BUSHMAN EXPEDITION sú vhodné tak na expedíciu ako i na bežné nosenie.

 

Kolekcia BUSHMAN jeseň/zima 2012 obsahuje okrem oblečenia aj široké spektrum originálnych doplnkov ako sú čapice, plátenné a kožené opasky, šatky so zvieracími motívmi a originálne africké klobúky. Jedinečná je kolekcia afrických šperkov vyrábaných výlučne z prírodných materiálov. Ako novinku uviedla značka BUSHMAN na trh vlastnú radu expedičnej a outdoorovej obuvi spolu s kolekciou pletených tašiek a batohov.

 

Modely kolekcie BUSHMAN sú voľbou pre tých, ktorí vyznávajú osobitý štýl a kvalitu, cenia si tradície, riadia sa svojimi inštinktmi a za všetkých okolností si  idú vlastnou cestou.



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.