Nový kapsulový kávovar Tchibo Cafissimo Compact a nové prémiové kávové kapsule
Autor(ka) : Petra
Dátum a čas : 12.12.2012 00:00
Kategória : Koktail
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Tchibo rozširuje ponuku kapsulových kávovarov o Tchibo Cafissimo Compact s unikátnou technológiou troch tlakov sparovania kávy na prípravu prekvapkávanej kávy, caffè crema či espressa a zabudovaným zásobníkom na použité kapsule

Tchibo rozširuje ponuku kapsulových kávovarov o Tchibo Cafissimo Compact s unikátnou technológiou troch tlakov sparovania kávy na prípravu prekvapkávanej kávy, caffè crema či espressa a zabudovaným zásobníkom na použité kapsule. Vďaka kompaktnému tvaru sa hodia aj do malých kuchýň alebo do menších kancelárií na pohodlnú a čistú prípravu až ôsmych šálok kávy za sebou. Rovnako ako ostatné kapsulové kávovary tejto spoločnosti aj Tchibo Cafissimo Compact umožňuje individuálne voliť množstvo vody, a teda intenzitu pripravovaného nápoja. Tento energeticky úsporný prístroj je nový v stálej ponuke obchodov Tchibo a v e-shope v červenej, bielej a čiernej. Súčasne Tchibo rozširuje ponuku systému Cafissimo o štyri úplne nové druhy prémiových kávových kapsúl Espresso Brazil Beleza, Espresso Ethiopia Abaya, Caffè Crema Colombia Andino a Caffè Crema India Sirisha, ktoré budú v stálej ponuke.

 

Tchibo Cafissimo Compact

Kapsulový kávovar s unikátnou technológiou troch tlakov sparovania kávy na prípravu prekvapkávanej kávy, caffè crema či espressa a integrovaným zásobníkom na použité kapsule. Vďaka kompaktnému tvaru sa hodí aj do malých kuchýň alebo menších kancelárií na pohodlnú a čistú prípravu až ôsmych šálok kávy za sebou. Množstvo vody v šálke možno individuálne nastaviť. Energeticky úsporný – po 15 minútach sa vypne a ďalej spotrebováva iba minimum energie (0,5 W/hod.). Dostupný v troch farbách červenej, bielej a čiernej v kamenných obchodoch Tchibo a v e-shope.

 

Espresso Brasil Beleza

100% Tchibo Arabica, zušľachtená talianskym bubnovým pražením. Osobitá chuť intenzívnej brazílskej kávy s lahodnými stopami horkej čokolády a orieškov.

Espresso Ethiopia Abaya.

100% Tchibo Arabica, zušľachtená talianskym bubnovým pražením. Aromatická etiópska káva s kvetinovou, jemne jasmínovou arómou.

Caffè Crema Colombia Andino

100% Tchibo Arabica, zušľachtená šetrným oddeleným pražením, typickým pre Tchibo. Sviežu plnú chuť tejto kolumbijskej kávy podtrhuje ľahký limetkový tón

Caffè Crema India Sirisha

70% Tchibo Arabica, zušľachtená šetrným oddeleným pražením, typickým pre Tchibo. Vyvážená a plná indická káva s jemnou príchuťou medu a sladu.



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.