Horúce tipy na vianočné darčeky od Expert Elektro
Autor(ka) : Peter
Dátum a čas : 5.12.2012 00:00
Kategória : Tipy, triky
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Vianoce sú už takmer za dverami a vy ešte stále nemáte všetky darčeky? Lámete si hlavu nad tým, čo Ježiško prinesie vášmu technicky viac či menej založenému manželovi, manželke, partnerovi alebo vašej ratolesti? Na slovo vzatí experti z Expert Elektro pre vás pripravili niekoľko tipov na praktický a trendový vianočný darček v rôznych cenových kategóriách.

Vianoce sú už takmer za dverami a vy ešte stále nemáte všetky darčeky? Lámete si hlavu nad tým, čo Ježiško prinesie vášmu technicky viac či menej založenému manželovi, manželke, partnerovi alebo vašej ratolesti? Na slovo vzatí experti z Expert Elektro pre vás pripravili niekoľko tipov na praktický a trendový vianočný darček v rôznych cenových kategóriách.

Tablety stále hitom

Tablety sú horúcim hitom týchto Vianoc. Ak aj nie ste nadšenec informačných technológií, je čas popremýšľať práve nad týmto typom štýlového, no praktického darčeka. Tablet ocenia hneď viacerí členovia vašej domácnosti. Na tablete pohodlne vybavíte maily, prezriete si internet, spustíte obľúbený film, seriál či hudbu alebo si zahráte rôzne hry pre starších aj tých najmenších.

Výkonný a moderný tablet si dnes môžete zadovážiť za veľmi prijateľnú cenu už od 200 eur, pričom na jednoduchší tablet vám postačí už 100 eur. V súčasnosti je však možné získať tablet, 7-palcový alebo 10-palcový, aj za polovičnú cenu oproti minulému roku,“ hovorí Miroslav Šaškievič, obchodný manažér siete Expert Elektro.

Nový Windows 8 pod stromček

Nedávno bola na trh uvedená nová verzia najpopulárnejšieho operačného systému Windows. „Osmička“ je momentálne veľkým hitom, ktorý zatraktívňuje nielen nové notebooky, ale aj mobilné telefóny. Množstvo výrobcov preto prináša práve v predvianočnom období niekoľko modelov s najnovším Windowsom 8. Vybrať si môžete od jednoduchšie vybavených notebookov s cenou už od  390 eur až po najmodernejšie a najvýkonnejšie ultrabooky. Vaše dieťa si takéto zariadenie s atraktívnym, no užívateľsky jednoduchým operačným systémom zamiluje a vy budete najrodič týchto Vianoc.

Nový operačný systém Windows 8 prináša v rámci užívateľského rozhrania používateľom veľkú zmenu. Novinka je nielen graficky atraktívnejšia, ale aj výkonnejšia a ponúka niekoľko ďalších vylepšení oproti predchádzajúcej verzii,“ hovorí Miroslav Šaškievič z Expert Elektro.

Taká tenká „telka“?

Ak máte doma ešte starú „širokú“ TV so „sklenenou“ obrazovkou, ktorá zaberá množstvo miesta a máte chuť rodinu skutočne prekvapiť, porozmýšľajte o novom televízore. Ultratenké a kvalitné LED televízory s hrúbkou len okolo 1 cm sú tento rok opäť o čosi prístupnejšie. Ich cena sa neustále znižuje aj z dôvodu uvádzania stále nových technológií, vďaka ktorým sú najnovšie televízory skutočne multifunkčné. Štandardom sa stáva 3D zobrazenie a SMART funkcie s webovým prehliadačom či množstvom aplikácií. Technologickí nadšenci si už dnes môžu zadovážiť TV s hlasovým ovládaním či ovládaním pomocou gestikulácie.  

Digitálny fotoaparát vždy poruke

Nechcete zabudnúť ani na jeden dôležitý moment z vášho života? Digitálny fotoaparát je potom pre vás ideálnym darčekom. Na trhu nájdete množstvo typov od jednoduchých a cenovo prístupných kompaktov, cez poloprofesionálne digitálne zrkadlovky až po hodnotné, profesionálne kúsky. Začiatočníkom či menej náročným odporúčame siahnuť po klasickom kompaktnom fotoaparáte, ktorý už aj v nižších modelových radoch urobí kvalitné zábery. Pokročilejší užívatelia ocenia kompaktný digitálny fotoaparát s vymeniteľnými objektívmi. Náročnejším odporúčame siahnuť po digitálnych zrkadlovkách. Stále však platí, že experti na elektroniku vám dokážu poradiť zariadenie ušité presne na mieru vašim potrebám. 

Vysávanie ešte nikdy nebolo zábavnejšie

Robotický vysávač je fenomén modernej doby a sen každého odporcu domácich prác. Jednoduché malé zariadenie fungujúce na akumulátor dokáže vysávať automaticky v dopredu naprogramovanom čase a poradí si aj s rôznymi prekážkami či zaprášenými kútmi. A čas, ktorý ste ušetrili, môžete počas vianočných sviatkov venovať svojim najbližším.

 

 



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.