KARMEN - lahodná čokoládová tyčinka s jemnou karamelovou náplňou
Autor(ka) : Petra
Dátum a čas : 5.12.2012 00:00
Kategória : Tipy, triky
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

ORION poteší všetkých milovníkov lahodného karamelu s exkluzívnou novinkou. Na trh prichádza lahodná čokoládová tyčinka s karamelovou náplňou. Unikátna receptúra lahodnej čokoládovej tyčinky spríjemní jesenné chvíľky každému maškrtníkovi.

ORION poteší všetkých milovníkov lahodného karamelu s exkluzívnou novinkou. Na trh prichádza lahodná čokoládová tyčinka s karamelovou náplňou. Unikátna receptúra lahodnej čokoládovej tyčinky spríjemní jesenné chvíľky každému maškrtníkovi.

Jedinečné snúbenie sa obľúbenej mliečnej čokolády a lahodnej karamelovej náplne – to je novinka Karmen! Impozantná chuť rozplývajúceho sa karamelu na jazyku zahreje všetkých milovníkov tejto pochúťky. Karamel všeobecne patrí k najobľúbenejším príchutiam, napriek tomu karamelová tyčinka na našom trhu doteraz chýbala. Nová kombinácia lahodnej mliečnej čokolády a výborného karamelu sa stane malým hriechom, ktorému nebude možné odolať.  

 

Nová tyčinka Karmen je v predaji od novembra a to exkluzívne na pultoch tradičných nezávislých obchodov. Navyše je v praktickom 33 g balení a v originálnom obale jemnej karamelovej farby za trvale zníženú odporúčanú maloobchodnú cenu. Neváhajte a ochutnajte i Vy jedinečnú chuť novej Karmen!



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.