Do dvoch týždňov krásne, dlhé riasy vďaka novej riasenke Nutri Lash Mascara od značky Dermacol
Autor(ka) : Zuzana
Dátum a čas : 17.12.2012 15:07
Kategória : Krása
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Túžbu po krásnych dlhých riasach v sebe skrýva takmer každá z nás. Riasy vizáž nielen oživia, ale dodajú jej ten pravý šmrnc. Niekomu stačí použiť maskaru, ale pre tie, čo nedostali do vienka krásne dlhé mihalnice, existujú ďalšie alternatívy, ako ich zvýrazniť a predĺžiť.

Túžbu po krásnych dlhých riasach v sebe skrýva takmer každá z nás. Riasy vizáž nielen oživia, ale dodajú jej ten pravý šmrnc. Niekomu stačí použiť maskaru, ale pre tie, čo nedostali do vienka krásne dlhé mihalnice, existujú ďalšie alternatívy, ako ich zvýrazniť a predĺžiť. Ak dávate prednosť prirodzenej ceste, vyskúšajte novú riasenku od značky Dermacol. Vyživujúca a predlžujúca Nutri Lash Mascara riasy nielen krásne nalíči, ale podporuje ich rast, obnovu a navyše ich chráni a zabraňuje ich vypadávaniu. Viditeľné výsledky sa dostavia už po dvoch týždňoch. Riasy získajú aj na objeme a plnosti.

 

 

Čo sa skrýva za zázračným zložením riasenky Nutri Lash Mascara?

 

Na regeneráciu a stimuláciu rastu – WIDELASHTM nachádzajúci sa v riasenke Nutri Lash Mascara dodá riasam objem, posilňuje a regeneruje ich štruktúru. Stimuluje bunkový metabolizmus folikul rias. Podporuje ukotvenie rias aj ich rast. Výsledkom je obmedzené vypadávanie a rýchlejší rast.

 

Pre zdravie a krásu rias – PHYTOKERATIN PF® je aktívna látka tvorená voľnými aminokyselinami z rastlín. Jej úlohou je preniknúť do štruktúry mihalníc za účelom hydratácie a celkovej revitalizácie a vytvoriť na nich ochranný film. Výsledkom sú zdravé, pružné a lesklé riasy. Obnovu štruktúry rias a ďalšiu ochranu zabezpečí CERAMIDE A2TM.   

 

Pre tvar a jeho fixáciu – PRÍRODNÉ VOSKY nachádzajúce sa v riasenke sa postarajú o to, aby riasy získali krásny tvar. Udržia si ho niekoľko hodín.

 

Špeciálne tvarovaná bublinková kefka uľahčuje nanášanie riasenky príjemnej krémovej textúry tak, aby sa riasy nelepili, získali dokonalý tvar a prispeli tak ku  každodennému pocitu istoty a prirodzenému pôvabu. Nutri Lash Mascara neobsahuje parabény.

 

Aplikácia riasenky:

Kefku pridržte vo vodorovnej polohe a ťahajte ju tesne od korienkov ku končekom tak, aby ste riasy nalíčili po celej ich dĺžke.

 

 

 

Náš tip:

Na podporu rastu mihalníc ponúka značka Dermacol aj rastovú riasenku Rapid Grow Lash Mascara a nočné sérum pre rast rias Night Grow Lash Serum, vďaka ktorému zabezpečíte riasam intenzívnu starostlivosť počas celého spánku.



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.