BULHARSKÁ RUŽA A JOJOBA DOKONALE VYČISTIA PLEŤ
Autor(ka) : Zuzana
Dátum a čas : 14.1.2013 00:00
Kategória : Krása
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Odličujte si tvár s čistiacou vodou z ruže a jojoby od firmy Ikarov a buďte si istý, že jej dáte to, čo naozaj potrebuje. Ružová voda a jojobový olej zabezpečia, že vaša pleť bude dokonale čistá, dezinfikovaná a vláčna. Využite to najlepšie z prírody.

Odličujte si tvár s čistiacou vodou z ruže a jojoby od firmy Ikarov a buďte si istý, že jej dáte to, čo naozaj potrebuje. Ružová voda a jojobový olej zabezpečia, že vaša pleť bude dokonale čistá, dezinfikovaná a vláčna. Využite to najlepšie z prírody. 

 

Prírodný produkt z jojoby a ružovej vody je vhodný pre všetky typy pleti a udržiava pH pokožky. Hĺbkovo odstráni nečistoty, aj make-up odolný proti vode i mastnote. Riasy pritom  nedráždi, ale naopak vyživuje.

 

„Vzácnu ružovú vodu vyrobili z lupeňov pravej bulharskej ruže (Rose damascena), ktorá je žiadaná vo svetovom kozmetickom priemysle. Výťažky z kvetov, ktoré sa urodili na bulharských ekologických ružových plantážach, vyvážajú do mnohých krajín sveta. Ružová voda a ružový olej z Bulharska sú považované na najkvalitnejšie,“ povedal JUDr. Dobromir Tabahnev, výhradný dovozca prípravkov spoločnosti Ikarov na Slovensko. 

 

Ružová voda, ktorá obsahuje jemné kvapôčky ružového oleja, tonizuje a upokojuje pokožku, zabraňuje tvorbe vrások a mikroorganizmov. Upokojuje podráždenú a vyrážkovú pleť. Tento prípravok je obohatený o jojobový olej, ktorý patrí k najvzácnejším olejom. Nie je mastný, zanecháva na pokožke jemný film, ktorý ju chráni celý deň. Pokožku nabije nenasýtenými mastnými kyselinami, vitamínom E a množstvom ďalších látok. Okrem toho má prirodzený ochranný UV filter.

 

Čistiť tvár pleťovou vodou z ružovej vody a jojobového oleja by si mali denne nielen ženy, ale aj muži. V mužskej časti populácie je tento prípravok vhodný aj po holení. „Pred použitím treba potriasť fľaštičkou, aby sa obe zložky oleja premiešali,“ dodáva Dobromir Tabahnev.



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.