Canon predstavuje nové modely IXUS a PowerShot A – štíhle, štýlové a s jednoduchým ovládaním typu „namier a foť“
Autor(ka) : Peter
Dátum a čas : 16.2.2013 00:00
Kategória : Koktail
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Canon dnes obohacuje svoju uznávanú kolekciu kompaktných digitálnych fotoaparátov o tri nové modely IXUS s výkonným zoomom a jeden model PowerShot. Vysokovýkonný IXUS 255 HS a tenké modely IXUS 135 a IXUS 132 sú kombináciou štýlového dizajnu – založeného na štíhlej kovovej konštrukcii – a uznávaných zobrazovacích a optických technológií z dielne Canon. Nový fotoaparát základnej triedy PowerShot A2500 ponúka jednoduché ovládanie štýlom „namier a foť“ a kompaktný dizajn – to všetko za dostupnú cenu. Fotoaparát si môžete vziať so sebou kamkoľvek a môžu ho používať všetci členovia vašej rodiny.

Canon dnes obohacuje svoju uznávanú kolekciu kompaktných digitálnych fotoaparátov o tri nové modely IXUS s výkonným zoomom a jeden model PowerShot. Vysokovýkonný IXUS 255 HS  a tenké modely IXUS 135 a IXUS 132 sú kombináciou štýlového dizajnu založeného na štíhlej kovovej konštrukcii a uznávaných zobrazovacích a optických technológií z dielne Canon. Nový fotoaparát základnej triedy PowerShot A2500 ponúka jednoduché ovládanie štýlom „namier a foť“ a kompaktný dizajn to všetko za dostupnú cenu. Fotoaparát si môžete vziať so sebou kamkoľvek a môžu ho používať všetci členovia vašej rodiny.

Modely IXUS 255 HS a IXUS 135, najnovšie prírastky do neustále sa rozširujúcej kolekcie fotoaparátov Canon s funkciou Wi-Fi, zjednodušujú zdieľanie fotografií aj videa s priateľmi či rodinou. Jednoduché pripojenie k smartfónom a tabletom umožňuje prenos snímok do obľúbených sociálnych sietí. S funkciou GPS cez mobil zas budete mať vždy prehľad o miestach zhotovenia snímok, či už ide o zábery z posedenia s priateľmi alebo z rodinnej dovolenky. 

Výkonné zobrazovanie všetkých modelov série

Celá séria kompaktných fotoaparátov Canon od modelov základnej triedy až po pokročilé modely umožňuje jednoduchú tvorbu vysokokvalitných fotografií aj videa, o ktoré sa budete chcieť podeliť s ostatnými. 16-megapixelové snímače fotoaparátov IXUS 135, IXUS 132 a PowerShot A2500 v kombinácii s obrazovým procesorom Canon DIGIC 4 dovoľujú zhotoviť snímky vo formáte plagátu s minimálnym obrazovým šumom a prirodzenými farbami ideálne na zvečnenie rodinných udalostí, dovoleniek či jednoducho každodenných zážitkov. Súčasťou IXUS 255 HS je pokročilý systém HS z dielne Canon, 12,1 MP snímač CMOS a procesor DIGIC 5. Vďaka tomu sa tento model osvedčí aj v slabom osvetlení, pri fotografovaní západu slnka či rôznych večierkov jednoducho a bez potreby použitia blesku.

Za špičkový výkon a kompaktné rozmery tieto nové modely vďačia bohatým skúsenostiam spoločnosti Canon v oblasti vývoja optických technológií. Ultraširokouhlý 24 mm objektív s 10x optickým zoomom umožňuje používateľom fotoaparátu IXUS 255 HS ešte viac si priblížiť snímaný objekt a zachytiť každý jeho detail. Fotoaparáty IXUS 135 a IXUS 132 sú vybavené 28 mm objektívom s 8x optickým zoomom a pýšia sa mimoriadne tenkým dizajnom, vďaka ktorému sa hravo zmestia do vrecka. Pokročilý optický stabilizátor obrazu a Inteligentný systém IS poskytujú výber zo siedmich[i] režimov, ktoré kompenzujú chvenie fotoaparátu a zaistia stabilné video a ostré snímky bez rozmazania dokonca aj v náročných podmienkach. Všetky nové modely sú tiež vybavené technológiou ZoomPlus vysokokvalitným digitálnym zoomom, ktorý zdvojnásobí dosah objektívu a umožní zachytenie detailov vzdialených objektov.

Rozvíjajte vlastnú tvorivosť

Všetky štyri nové fotoaparáty robia tvorbu vysokokvalitných fotografií aj HD videa jednoduchšou a tvorivejšou než kedykoľvek v minulosti. Nový IXUS základnej triedy aj modely PowerShot sú vybavené režimom Smart Auto, ktorý dokáže rozpoznať až 32 rôznych typov scén. Následne uplatní najvhodnejšie nastavenia, aby sa dosiahol dokonalý záber. Kreatívne režimy a efekty, napríklad Miniatúra, Hračkársky fotoaparát, Efekt rybie oko alebo Jednofarebné snímky, vaše snímky dotvoria, pridajú im unikátny charakter, dramatický alebo zábavný nádych.

IXUS 255 HS tiež disponuje novým režimom Hybrid Auto, ktorý je originálnym spôsobom tvorby vysokokvalitných fotografií aj HD videa s minimálnou námahou. Režim Hybrid Auto využíva technológie Smart Auto a Rozpoznanie scény pri tvorbe fotografií s optimálnymi nastaveniami a dokáže tiež vytvoriť až štvorsekundový videozáznam ešte pred stlačením spúšte. Všetky klipy zhotovené v priebehu dňa sa potom zlúčia do jediného videa „zo zákulisia“ tvorby snímok, ktoré obohatí vašu kolekciu fotografií na internete a zaujme vašich priateľov.

Jednoduché zdieľanie: kedykoľvek a kdekoľvek

Fotoaparáty IXUS 255 HS a IXUS 135 zjednodušujú zdieľanie snímok s priateľmi či rodinou prostredníctvom sociálnych sietí, smartfónov alebo tabletov. Pomocou pripojenia Wi-Fi[ii]žete fotoaparát bezdrôtovo pripojiť k smartfónu či tabletu a snímky sa potom dajú z aplikácie Canon CameraWindow okamžite odovzdať na Facebook, Twitter alebo YouTube. Funkcia GPS cez mobil umožňuje pridať údaje GPS zo smartfónu do fotografií, takže budete mať vždy prehľad, kde ste ten ktorý záber vytvorili.

Snímky tiež možno prenášať do rôznych domácich zariadení vrátane počítača alebo kompatibilnej bezdrôtovej tlačiarne[iii].

Štýlový dizajn, dokonalá kompaktnosť

Nové modely IXUS charakterizuje štýlová, prepracovaná kovová konštrukcia s kompaktnými rozmermi, vďaka čomu sa ľahko vojdú do akéhokoľvek vrecka či kabelky. Modely IXUS 135, IXUS 132 a
PowerShot A2500 sú vybavené ve
ľkým 6,7 cm (2,7”) displejom, zatiaľ čo IXUS 255 HS disponuje vysokokvalitným 7,5 cm (3,0”) displejom PureColor II G LCD s rozlíšením 460 000 bodov ideálnym na tvorbu kompozície a prezeranie záberov v ostrých detailoch a bohatých farbách dokonca aj z ostrého uhla alebo v jasnom slnečnom svetle.

časťou všetkých modelov je nový úsporný režim Eco, ktorý umožň

©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.