Unilever Food Solutions predstavuje nové vylepšené portfólio polievok Knorr
Autor(ka) : eva
Dátum a čas : 19.2.2013 00:00
Kategória : Výživa
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Spoločnosť Unilever, divízia Food Solutions uviedla na slovenský trh nové vylepšené portfólio polievok značky Knorr. Najnovšie vylepšenie polievok je súčasťou pokračujúcej inovácie kompletného produktového radu Knorr, ktoré vychádza z rozsiahleho prieskumu trhu a reaguje na zistené potreby ako profesionálnych kuchárov, tak ich zákazníkov a spotrebiteľov.

Spoločnosť Unilever, divízia Food Solutions uviedla na slovenský trh nové vylepšené portfólio polievok značky Knorr. Najnovšie vylepšenie polievok je súčasťou pokračujúcej inovácie kompletného produktového radu Knorr, ktoré vychádza z rozsiahleho prieskumu trhu a reaguje na zistené potreby ako profesionálnych kuchárov, tak ich zákazníkov a spotrebiteľov. Tí požadujú lepšiu a vyváženú chuť, zdravšie recepty, kvalitnejšie prírodné ingrediencie, nahradenie umelých prísad prírodnými, zníženie obsahu soli a glutamátu výmenou za bylinky a korenie, a zároveň udržanie efektivity a ziskovosti kuchynskej prevádzky. V rámci inovovaného portfólia boli predstavené štyri nové polievky Knorr – Hydinový krém, Špenátová polievka, Hubová polievka z kuriatok a Paradajková polievka s bylinkami.

 

Knorr Hydinový krém – Ideálny základ pre rôzne polievkové variácie, silná hydinová chuť s kuracími kúskami. Rýchlejšia príprava ako z čerstvého kuracie mäsa (5 min. verzus 120 min.), o 104 % lacnejšia príprava a garancia stabilnej chuti. Bez pridaného glutamátu sodného, umelých farbív a pridaných konzervačných látok. Obsahuje kúsky šťavnatého kuracieho mäsa (nie mleté mäso), kvalitné korenie a bylinky. Polievka má jemnú chuť so silnou hydinovou arómou a príjemnú farbu. Receptúra polievky je veľmi otvorené, ale zároveň je možné ju podávať ihneď (možnosť pridať napríklad rezance). Kuchár môže použiť Knorr Hydinový krém ako základnú bázu pre vytvorenie množstva polievok a ukázať svoju kreativitu.

 

Knorr Špenátová polievka – Špenátový krém so silnou chuťou špenátu, s intenzívnou zelenou farbou – stabilná a nezošedne. Rýchlejšia príprava ako z čerstvého špenátu (3 min. verzus 50 min.), o 43 % lacnejšia príprava a garancia stabilnej chuti. Bez pridaného glutamátu sodného, umelých farbív a pridaných konzervačných látok. Vyšší obsah špenátu (7,3 %, Hugli 6,9 %), svieža zelená farba (Hugli zažltnutá) a vyvážená chuť (Hugli chuť sušených ingrediencií). Kúsky špenátu (Hugli menej kúskov + chuť sušiny).

 

Knorr Kuriatková polievka – Prirodzená krémová chuť kuriatok a farba kuriatok – farbu nestráca ani po opakovanom ohrievaní. Môže dodať farbu mdlej polievke zo scratchu. Bez pridaného glutamátu sodného, umelých farbív a pridaných konzervačných látok. Receptúra polievky je veľmi otvorená a kuchár môže dotvárať polievku podľa svojej chuti a svojich schopností. Pri inom dávkovaní možno miesto polievky pripraviť kuriatkovú omáčku.

 

Knorr Paradajková polievka s bylinkami – Taliansky typ paradajkovej polievky s bylinkami. Príjemná červená farba, obsahuje viac byliniek a extra panenský olivový olej 4 %. Bez pridaného glutamátu sodného, umelých farbív a pridaných konzervačných látok.

 

„Z výsledkov nášho rozsiahleho prieskumu vyplýva, že profesionálni kuchári chcú polievky pripravovať modernou a rýchlou cestou z kvalitných surovín, bez použitia konzervantov, pritom dosahovať stále rovnakej silnej chute, ale zároveň udržať u obedového menu maximálnu efektivitu a ziskovosť. Veríme, že naše nové predstavené polievky Knorr im práve tieto potreby a požiadavky splnia a výsledkom budú ako spokojní kuchári a prevádzkovatelia stravovacích zariadení, tak zákazníci a hostia, ktorí sa do ich prevádzok budú radi a častejšie vracať,“ uviedla Jitka Šichová, Country Managing Director Unilever, divízia Food Solutions.



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.