Zimné novinky od značky GUINOT: micelárna voda, balzam na pery a prvý parfém
Autor(ka) : Gabika
Dátum a čas : 18.2.2013 00:00
Kategória : Krása
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Micelárna voda obsahuje guľovité útvary – micely, teda zhluky molekúl tenzidov (čistiacich látok), ktoré majú schopnosť viazať na seba nečistoty. V porovnaní s inými čistiacimi vodami Eau Démaquillante Micellaire odstraňuje aj make-up.

Eau Démaquillante Micellaire – Odličovacia micelárna voda (200 ml)

Micelárna voda obsahuje guľovité útvary – micely, teda zhluky molekúl tenzidov (čistiacich látok), ktoré majú schopnosť viazať na seba nečistoty. V porovnaní s inými čistiacimi vodami Eau Démaquillante Micellaire odstraňuje aj make-up. Čistí účinnejšie (vďaka malým micelám, ktoré sa po nanesení na povrch pokožky rozkotúľajú), rýchlejšie (účinné látky sa rozptýlia na väčšej ploche) a jemnejšie (zložky sú hypoalergénne). Výťažok z hľuzy bielej ľalie zjemní a upokojí pokožku a chráni ju pred voľnými radikálmi vďaka vysokému obsahu flavonoidov – prírodných antioxidantov.

 

Baume Lèvres Confort – vyživujúci a ochranný balzam na pery (15 ml)

Pokožka pier má v porovnaní s pokožkou tváre tenšiu vrchnú vrstvu a neobsahuje mazové a potné žľazy. Hlavne v zime je vystavená nepriaznivým vplyvom studeného počasia. Balzam na pery Baume Lèvres Confort prinavracia okamžitý komfort a výsledkom sú hebké, vyživené pery so zdravým vzhľadom. Ochranné účinky zabezpečujú výťažky z avokáda a glyceridy vitamínu F. Maslová textúra balzamu poskytuje okamžitý komfort a výživu predovšetkým vďaka hlavnej aktívnej zložke - bambuckému maslu. Ďalšími dôležitými zložkami sú Pro-ceramides (derivát slnečnicového oleja), alantoín a vitamín E.

 

Parfum de Vie – parfém plný života (125 ml)

Parfum de Vie, prvý parfém od značky GUINOT, je vôňa, ktorá vdýchne vášmu životu život. Poskytuje potešenie, sviežosť a vitalitu počas celého dňa. Odhaľuje jemnú kombináciu čerstvých citrusových tónov, zmyselných kvetinových tónov a intenzívnych tónov jantáru a mošusu.

  • Hlava: bergamot, limetka
  • Srdce: jazmín, ruža, fialka
  • Základ: guajak, santalové drevo, jantár, pižmo/mošus

 



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.