Schauma Fyto-kofeín pre viditeľne hustejšie a silnejšie vlasy
Autor(ka) : Monika
Dátum a čas : 21.2.2013 00:00
Kategória : Krása
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Pokiaľ Vašim vlasom chýba sila a sú riedke, dôvodom môže byť niekoľko rôznych faktorov. Chemické ošetrovanie alebo nevhodné tepelné ošetrovanie môže vlasy namáhať a poškodzovať, čo môže viesť k lámavosti vlasov; hormonálne zmeny, vek, ale tiež stres, nezdravá strava alebo vplyvy prostredia môžu spôsobovať rednutie vlasov, či dokonca ich vypadávanie.

Pokiaľ Vašim vlasom chýba sila a sú riedke, dôvodom môže byť niekoľko rôznych faktorov. Chemické ošetrovanie alebo nevhodné tepelné ošetrovanie môže vlasy namáhať a poškodzovať, čo môže viesť k lámavosti vlasov; hormonálne zmeny, vek, ale tiež stres, nezdravá strava alebo vplyvy prostredia môžu spôsobovať rednutie vlasov, či dokonca ich vypadávanie. S novinkou Schauma Fyto-kofeín prichádza rad starostlivosti o vlasy, ktorý stimuluje faktory rastu vlasov a aktivuje korienky vlasov. Receptúra s komplexom fyto-kofeínu posilňuje jemné, riedke a slabé vlasy a posilňuje vlasovú štruktúru. Rad vlasovej starostlivosti pozostáva zo šampónu, kondicionéra a kondicionéra v spreji, a je dostupný vo Vašich obchodoch od januára 2013.

 

Slabé a rednúce vlasy predstavujú bežný problém a ľudia, ktorých sa tento problém týka sú často bezradný pri jeho riešení. Schauma vyvinula receptúru s inovatívnym komplexom fyto-kofeínu, ktorý spája rastlinné výťažky a kofeín. Receptúra posilňuje vlasové vlákna zvnútra a aktívna zložka kofeín stimuluje faktory rastu vlasov zlepšením výmeny výživných látok v korienkoch vlasov a podporovaním mikrocirkulácie. Výťažky z rastlín, ktoré sú bohaté na antioxidanty dokážu bojovať proti voľným radikálom a chránia tak vlasy pred negatívnymi vplyvmi z prostredia. Navyše rastlinné zložky, nazývané fyto-flavóny zvyšujú pružnosť vlasov a napomáhajú ich prirodzenej regenerácii.

 

Šampón Schauma Fyto-kofeín ošetruje vlasy a aktivuje korienky vlasov, a zároveň vlasy umýva. Kondicionér Schauma Fyto-kofeín uhladzuje povrch vlasov, okamžite uľahčuje rozčesávanie a dodáva vlasom intenzívny lesk. Kondicionér v spreji Schauma Fyto-kofeín rozmotáva vlasy, posilňuje ich a je dokonalý na každodenné použitie – stačí jednoducho nastriekať do uterákom presušených vlasov. Účinnosť tohto radu je vedecky dokázaná.



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.