DEDKOVA OBĽÚBENÁ ŠTRÚDĽA
Autor(ka) : Monika
Dátum a čas : 2.3.2013 00:00
Kategória : Recepty
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

V miske zmiešame tvaroh, vanilkový a škoricový cukor, citrónovú kôru a žĺtok. Lístkové cesto rozvaľkáme na hrúbku asi 3 mm. Tvarohovú plnku rozotrieme natenko na cesto, zvinieme a dáme na vymastený plech. Pečieme pri teplote 200 stupňov približne 15-20 minút.

Suroviny:      

1 lístkové cesto

250 g Babička tvarohu tučného hrudkovitého

2 až 3 balíčky vanilínového cukru

1 balíček škoricového cukru

strúhaná kôra z 1 citróna

1 žĺtok

 

Postup:

V miske zmiešame tvaroh, vanilkový a škoricový cukor, citrónovú kôru a žĺtok.  Lístkové cesto rozvaľkáme na hrúbku asi 3 mm. Tvarohovú plnku rozotrieme natenko na cesto, zvinieme a dáme na vymastený plech. Pečieme pri teplote 200 stupňov približne 15-20 minút.

 

 

 



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.